''dogodilo se slučajno''

Baby Lasagna bio je gost u Dnevniku Nove TV, otkrio nam je sve o najslađem trenutku na Eurosongu!

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić +35 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Galerija

Baby Lasagna nakon prolaska u finale Eurosonga koje će biti u subotu, stao je pred kamere Nove TV u švedskom Malmöu.

Naš predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, oduševio je sve svojim nastupom u polufinalu, a sada je za Dnevnik Nove TV otkrio kako će provesti vrijeme do subote i finalne izvedbe. 

Ostalo je još zapravo dosta vremena iako vrlo brzo prolazi. Hoće li se stići i odmoriti i pripremiti?

''Iskreno ne znam, dvije ili jedna, a sami ćemo imati u jednoj dvorani, čisto da nešto isprobamo i da ne zaboravimo ovo dosad'', priča Marko.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna jednom je rečenicom raspametio Hrvate: "Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i..."

Nastup je imao jako specifične elemente, između ostalog i najviše pirotehnike, mnogi govore da je svaka sekunda bila savršena - vidjeli smo i onaj upečatljivi namig, je li se uspio povezati s publikom?

''Nije baš svaka sekunda, ali ovaj namig se dogodio slučajno na probi, kad je to ekipa vidjela je bilo - vau, top, to moraš napraviti'', otkrio je.

Kada nastup završi kako prodovi vrijeme dok čeka rezultate?

Pogledaji ovo Baby Lasagna i mama Marija Celebrity Majka Baby Lasagne oglasila se nakon njegova prolaska u finale: ''Blagoslov je imati takvo dijete!''

''Moramo ići sa stagea, pa je puno tehnikalija, p čekaš da te odvedu u green room i onda tamo gledaš nastupe drugih, družiš se i to je to'', ispričao je Lasagna.

Tko su njegovi favoriti za drugu polufinalnu večer?

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća koju Lasagna uređuje sa zaručnicom, većinu rade sami: ''Rekao sam Elizabetinoj mami...''

''Grčka i Italija, ali možda ću sutra reći drugačije''.

Je li adrenalin i dalje tu.

''Uspio sam se smiriti, odmoriti ne, ali smiriti da'', ispričao je Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna oborio još jedan rekord, njegov nastup pregledan je više od milijun puta u samo nekoliko sati

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 5 +35 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 4 Celebrity Baby Lasagnu ugostio je zamjenik gradonačelnika Malmöa, a veleposlanik ga je odveo na lazanje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Zanimljivosti Poslušajte trenutke tijekom nastupa Baby Lasagne kad se čula samo publika, prepustio im je da otpjevaju dio pjesme!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene