Od ovoga prolaze trnci!

Poslušajte trenutke tijekom nastupa Baby Lasagne kad se čula samo publika, prepustio im je da otpjevaju dio pjesme!

Baby Lasagna Baby Lasagna Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +19 Baby Lasagna - 3 Galerija

Baby Lasagna priredio je spektakl u polufinalu Eurosonga, a publika je sama otpjevala neke dijelove pjesme "Rim Tim Tagi Dim".

Hrvatska je u finalu Eurosonga, a nakon spektakularnog nastupa Baby Lasagne u prvom polufinalu, sve više vjerujemo u prognoze kladionica, koje nam predviđaju pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Nastup Baby Lasagne i Eurosong pratilo je više od milijun ljudi, oglasili se o statistikama

Lasagna je u polufinalu priredio pravi spektakl, a reakcija publike samo je potvrdila da je ove godine najveći favorit za pobjedu.

Osim što je od samog početka pjesme "Rim Tim Tagi Dim" cijela Malmo Arena pjevala s njim uglas, publika je i sama otpjevala dio pjesme.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna oborio još jedan rekord, njegov nastup pregledan je više od milijun puta u samo nekoliko sati

Naime, tijekom izvedbe refrena, Marko, odnosno Baby Lasagna prepustio je publici da otpjevaju dio "ooo ooo", jer su ga potpuno nadjačali, a kad puslušate kako je to zvučalo, samo rijetke neće proći trnci.

Usto je i cijela arena izvela popularni ples iz pjesme, što se našeg predstavnika posebno dojmilo.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna jednom je rečenicom raspametio Hrvate: "Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i..."

"Bio je jako dobar osjećaj biti na toj pozornici, ali u trenutku kad sam se okrenuo dok smo plesali i vidio more ljudi i cijelu publiku kako pleše, to je bilo nešto nevjerojatno za vidjeti", rekao je među ostalim Lasagna u videu koji je jutro nakon polufinala podijelio na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Nekad i sad Od rezerve na Dori do najvećeg favorita Eurosonga: Kako je metalac Marko postao glazbena senzacija Baby Lasagna?

Preostaje nam još jedno polufinale Eurosogna, koje je u četvrtak 9. svibnja, a na finalu u nedjelju 11. svibnja konačno ćemo doznati i hoće li se i predviđanja ostvariti. Dotad OVDJE provjerite stanje na kladionicama nakon prvog polufinala

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća koju Baby Lasagna uređuje sa zaručnicom - 2 Kuća koju Baby Lasagna uređuje sa zaručnicom - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić +32 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća koju Lasagna uređuje sa zaručnicom, većinu rade sami: ''Rekao sam Elizabetinoj mami...''  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene