''bili smo već...''

Baby Lasagna nakon prolaska u finale o pobjedi i dalje skromno: ''Sretan sam, ali...''

Baby Lasagna Baby Lasagna Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 7 +29 Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna dao je kratki intervju nakon završetka prve polufinalne večeri, evo kakve su mu bile prve reakcije.

Nakon završetka prve polufinalne večeri Baby Lasagna dao je kratki intervju i otkrio što misli o prolasku u finale.

Priznaje, njemu i njegovu timu nije bilo svejedno jer je dugo trebalo da ih voditeljice prozovu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagnu na press konferenciji pitali su što misli o svom nastupu, ovo je bio njegov odgovor!

''Da, tek smo osmi prozvani, bili smo već hoće li ovo ići ili neće ići, na kraju je išlo. Sretan sam, ali ne slavim i dalje zato što očekivanja su velika, i moja i od Hrvata i cijele Hrvatske, sad su tek nabrijani, sad tek počinje.''

Kakvu euforiju je izazvao, još nije svjestan.

''Trebam tek pogledati reakcije, vidio sam samo bližnje, ali ne znam što Hrvatska misli.''

Pogledaji ovo Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Celebrity Pogledajte veselu atmosferu u press-centru Eurosonga: Novinari nisu odoljeli zaraznom ritmu ''Rim Tim Tagi Dima''!

O pobjedi i dalje govori skromno.

''Ja ne bih sanjao, nismo vidjeli još druge izvođače. To je na osobnoj razini. Ne znam može li Hrvatska sanjati o pobjedi jer ja isto ne sanjam dok me ne prozovu'', govori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

S pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' već se upisao u povijest Eurosonga, a trenutačno je prvi na kladionicama s velikom šansom za pobjedu.

Pogledaji ovo Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu Celebrity Poznati Hrvati i Hrvatice oduševljeni su prolaskom Baby Lasagne u finale: ''Pojeo je stage, televiziju i postavio letvicu toliko visoko...''

Hoće li se to i ostvariti, saznat će se ove subote, 11. lipnja.

OVDJE možete vidjeti kako je tekla prva eurovizijska večer.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijski trofej Eurovizijski trofej - Abba 1974. Eurovizijski trofej - Ruslana, 2004. Eurovizijski trofej - Sertab Erener, 2003. +13 Eurovizijski trofej - 5 Zanimljivosti Stakleni mikrofon trofej je za koji se ove godine na Eurosongu bori i naš Baby Lasagna, a evo tko ga je osmislio i koliko vrijedi!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene