s Dinamova slavlja

Supruga Brune Petkovića sve je raznježila rijetkim obiteljskim fotografijama: "Predivni!"

Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Ivana Petković Čevra Bruno Petković i Iva Šarić +8 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Galerija

Bruno Petković i njegova supruga Iva Šarić rijetko dijele zajedničke fotografije, no ona je sad obilježila veliko slavlje.

Bruno Petković s Dinamom je proslavio trostruku krunu, a na slavlju su mu se pridružili njegovi najbliži.

Nogometaševa supruga Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografije s Maksimira na kojima se grli s Brunom, a on na jednoj drži u naručju njihova sinčića Adriana, koji je prije mjesec i pol proslavio 3. rođendan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

"Predivni", jedan je od najčešćih komentara ispod fotki, uz brojna srca i čestitke nogometašu.

Samozatajan par inače rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, a ispočetka su i dugo skrivali svoju vezu.

Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Sina su dobili 2021. godine, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

Iva je bila u braku i s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

Pogledaji ovo Iva Šarić na Instagramu Celebrity Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Lazić Strugar - 10 Jadran Lazić - 2 Tamara Lazić Strugar - 12 Tamara Lazić Strugar - 13 +9 Tamara Lazić Strugar - 1 Celebrity Teška životna bitka kćeri poznatog Hrvata: "Moja dijagnoza bila je potpuni šok i nešto u što sam jedva mogla vjerovati"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene