"Jako poseabn dan"

Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Iva Šarić +19 Iva Šarić Galerija

Supruga Brune Petkovića, Iva Šarić, objavila je fotografije s proslave trećeg rođendana njihovog sinčića Adriana.

Sin nogometaš Bruna Petkovića i manekenke Ive Šarić, Adrian, napunio je tri godine, a ponosna mama pokazala je djelić slavljeničke atmosfere.

Iva je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografije na kojima se vide šareni rođendanski baloni i torta u obliku autića.

"Jako poseabn dan", napisala je Iva uz fotke koje možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

Podsjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Sina su dobili 2021. godine, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Iva je bila u braku i s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina Severina +26 Severina Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar s djecom Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko +18 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Celebrity Obiteljska idila Šime Vrsaljka: Slovenka Kaja pokazala je kako uživaju sa svojom djecom i njegovim sinom iz prvog braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene