svi na okupu

Obiteljska idila Šime Vrsaljka: Slovenka Kaja pokazala je kako uživaju sa svojom djecom i njegovim sinom iz prvog braka!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar s djecom Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko +12 Kaja Vidmar - 2 Galerija

Kaja Vidmar je objavila rijetke obiteljske fotografije sa Šimom Vrsaljkom i njihovo dvoje djece, na kojima im se pridružio i njegov sin iz prvog braka.

Partnerica nogometaša Šime Vrsaljka, Slovenka Kaja Vidmar pohvalila se njihovom obiteljskom idilom.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima ona i Šime poziraju na plaži sa svoje dvoje djece, kćeri Viktorijom te sinom čije ime još nisu otkrili, a s njima je bio i Šimin sin iz prvog braka Bruno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)


Šime je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćeri 2022. godine. Ubrzo nakon njezina rođenja, doznalo se da čekaju i drugo go dijete, a njihov sin došao je na svijet na jesen prošle godine.

Pogledaji ovo Šime Vrsaljko Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Od prve supruge Matee razveo se u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 1 +23 Nives Celzijus s mamom Celebrity Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene