nevjerojatno sliče!

Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram/Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 1 Nives Celzijus s mamom Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +17 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus novim je objavama na svom Instagramu razveselila pratitelje, a osim one u kupaćem kostimu, ponosno je pokazala i sestru Mateju te kćer Taishu.

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila koliko joj u životu znače dvije važne žene, njena sestra Mateja te kćer Taisha.

Njima dvjema Nives je posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno liče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

''Uvijek i zauvijek'', napisala je Nives u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Što ste slatke'', ''Prezgodne sve tri'', ''Još samo da Lu prohoda i potpune ste'', ''Predivno!'', neki su od komentara.

Inače, Nivesina sestra Mateja u studenom prošle godine rodila je kćerkicu. 

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

Prije toga, Nives je objavila i fotografiju u kupaćem kostimu kojom je užarila društvene mreže. A posebno je svima zapelo za oko što na sebi nije imala ni trunke šminke te je pokazala prirodnu ljepotu.

Nives je svoj pohod na domaću scenu počela je još u tinejdžerskim danima kada se pojavila u nekoliko spotova domaćih pjevača i na naslovnicama časopisa, a danas se može pohvaliti karijerama spisateljice, pjevačice, glumice, modela, influencerice i jednostavno joj sve čega se primi polazi za rukom.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Uz to je i ponosna majka dvoje djece, sina Leonea i kćeri Taishe, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen - 19 Larsa Pippen - 17 Larsa Pippen - 21 Larsa Pippen - 16 +26 Larsa Pippen - 12 Celebrity Poslije ovih golišavih fotografija jasno je zašto joj ne mogu odoljeti mlađi muškarci zbog kojih upada u probleme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene