pozirale na plaži

Nives Celzijus izazvala pomutnju fotkom s mlađom sestrom koja joj neodoljivo nalikuje: "Ne znaš koja je ljepša!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +8 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži sa sestrom Mateom Zeljković, a obje su dobile hrpu komplimenata.

Nives Celzjus sve češće se na Instagramu hvali svojom mlađom sestrom Mateom Zeljković koja joj neodoljivo nalikuje.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Stigla prinova! Nives Celzijus ovih dana ima veliki razlog za slavlje: "Završena sezona trbuha za 2023."

Sada je objavila njihovu zajedničku fotografiju s plaže koja je nastala tijekom nedavno posjete Danskoj gdje je s njima bila i Nivesina kći Taisha, koja je također njezina kopija.

"Ljubav! Krade ti najbolje odjevne komade i još uvijek ju voliš najviše", napisala je Nives, a fotka je izazvala pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Seke lijepe", "Ne znaš koja je ljepša", "Kako ste slatke", "prekrasne ste", "Bombe", nizali su se komplimenti na račun zanosnih sestara, a skupile su i na tisuća lajkova.

Nives je inače vrlo bliska sa svojom obitelji, ali ne pokazuje ih često, no ranije ove godine je obradovala obožavatelje fotkom na kojoj pozira s mamom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta u showu Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 2 Goran Špaleta u showu Survivor - 3 Goran Špaleta u showu Survivor - 4 +11 Goran Špaleta u showu Survivor - 5 Celebrity Goran je zaludio žene i mnogima je bio favorit, a zbog Survivora je i njegova djevojka promijenila mišljenje: "Nikome nije bilo jasno što mi to treba u životu"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 1 In Magazin: Vlatka Pokos +9 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene