kraljici skandala je 49 godina

Poslije ovih golišavih fotografija jasno je zašto joj ne mogu odoljeti mlađi muškarci zbog kojih upada u probleme!

Larsa Pippen - 13 Larsa Pippen - 13 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen - 19 Larsa Pippen - 17 Larsa Pippen - 21 Larsa Pippen - 16 Larsa Pippen - 12 Larsa Pippen - 3 Larsa Pippen - 1 Larsa Pippen - 2 Larsa Pippen - 4 Larsa Pippen - 5 +20 Larsa Pippen - 6 Galerija

Bivša prijateljica Kim Kardashian Larsa Pippen pokazala je raskošne obline na jahti, tek je prekinula s mlađahnim sinom slavnog košarkaša.

Reality zvijezda i bivša prijateljica Kim Kardashian, Larsa Pippen, pokazala je svoje dobro poznate obline u Miami Beachu nakon raskida s Marcusom Jordanom, sinom košarkaške legende Michaela Jordana s kojim je dvije godine bila u vezi.

Provela je dan s kćeri Sophijom i sinom Prestonom uz nekoliko prijatelja, a paparazzi su je uhvatili dok se na jahti mazala s uljem za sunčanje i pritom pokazala svoje atribute u kupaćem kostimu.

Prošlog tjedna reality zvijezda je objavila vijest o raskidu. Shvatila je da Marcus nije njen tip nakon što su proveli neko vrijeme odvojeno dok je snimala seriju, što joj je razjasnilo njihov odnos.

''Kad si sam, nekako ti stvarno ili nedostaje ta osoba ili shvatiš da možda nije tvoj tip. Želim da bude sretan, on je super dečko, ali jednostavno ne osjećam da je za mene'', rekla je Pippen.

Dodala je da godine nisu bile problem obzirom da je Marcus bio mlađi 16 godina.

Par je počeo izlaziti u rujnu 2022. godine, a zatim su nekoliko dana prije ovogodišnjeg Valentinova prekinuli. Nakon tjedan dana su se pomirili, ali veza je opet pukla sredinom ožujka. 

49-godišnja Larsa, prije njega bila je u braku sa Scottiejem Pippenom s kojim ima troje djece.

Pogledaji ovo Kim Kardashian Zanimljivosti Kim Kardashian potkrala se pogreška u fotošopu, primjećujete li što je krivo na ovoj fotografiji?

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian inače je poznata i kao kraljica skandala. Sve je počelo razvodom od košarkaša Pippena i svađom s klanom Kardashian.

Zatim je uslijedila afera s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak, no čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u solo životu.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Ajfon - 2 Tijana Ajfon - 3 Tijana Ajfon - 4 Tijana Ajfon - 5 +13 Tijana Ajfon - 6 Celebrity Srpska starleta ponosno je istaknula raskošan rezultat brojnih estetskih operacija, regija ju zna po upečatljivom nadimku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene