Njoj je 47 godina?

Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Galerija

Larsa Pippen bila je glavna zvijezda plaže u Miamiju kojom je šetala u badiću i ponosno pokazala sve svoje obline.

Reality zvijezda i bivša prijateljica Kim Kardashian, Larsa Pippen pokazala je svoje dobro poznate obline na plaži u Miamiju i to u jednodijelnom badiću koji je ljudima pored nje malo toga ostavio mašti.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kraljica skandala Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima

47-godišnja Larsa, koja je nedavno i službeno okončala razvod od NBA legende Scottieja Pippena s kojim ima troje djece, prošetala je plažom u badiću koji je u prvi plan istaknuo njen duboki dekolte, ali i bujnu pozadinu kojom se voli pohvaliti.

Reality zvijezda je inače prošle godine svima obznanila da se pridružila stranici za odrasle OnlyFans, jer  kako je objasnila, želi svima dati uvid u svoj divlji život i pokazati im svoje omiljene kupaće kostime, kao i donje rublje.

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian inače je poznata i kao kraljica skandala. Sve je počelo razvodom od košarkaša Scottieja Pippena i svađom s klanom Kardashian. Zatim je uslijedila afera s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak, no čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u solo životu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Selfie na dodjeli Oscara Dodjela Oscara - 1 Dodjela Oscara - 2 Dodjela Oscara - 3 +3 Dodjela Oscara - 4 Preporuke Oscar 2022.: Kada, gdje, tko su nominirani? Sve što trebate znati o ovogodišnjoj dodjeli zlatnih kipića

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene