uživa na najjače

Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Galerija

Larsa Pippen svijetu je poznata zbog brojnih skandala usred kojih se našla, no čini se da reality zvijezdi to nimalo ne smeta.

Američka reality zvijezda Larsa Pippen pokazala je svoje bujne obline ovoga tjedna na plaži u Miamiju. Bila je pravi mamac za poglede u sićušnom ružičastom bikiniju, a 47-godišnja Larsa ne srami se skinuti u oskudne badiće kad god joj se za to pruži prilika.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kraljica skandala Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima

Pippen je lice sakrila iza velikih sunčanih naočala, a dok je šetala prema plaži na sebi je imala lepršavu košulju. Nije ju mučilo što ju fotografi prate u stopu, a bome ju to nije ni spriječilo u uživanciji uz ocean.

Reality zvijezda je inače prošle godine svima obznanila da se pridružila stranici za odrasle OnlyFans. Kako je objasnila, želi svima dati uvid u svoj divlji život i pokazati im svoje omiljene kupaće kostime, kao i donje rublje.

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian inače je poznata i kao kraljica skandala. Sve je počelo razvodom od košarkaša Scottieja Pippena i svađom s klanom Kardashian. Zatim je uslijedila afera s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak. No čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u solo životu.

Prije nekoliko tjedana njezin je razvod od NBA legende Scotttieja Pippena finaliziran, tri godine nakon što su predali zahtjev. Par je u braku dobio troje djece.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Stara fotografija Ane Rucner otkrila je zanimljivi detalj zbog kojeg ćete se zapitati je li to uistinu ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene