zaljubljeni pogledi

Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 9 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 11 Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 6 +21 Kate Middleton - 2 Galerija

Zaljubljeni pogledi Kate Middleton i princa Williama s velike kraljevske proslave obišli su svijet, evo kako ih komentiraju stručnjaci.

Stručnjak za govor tijela otkrio je kakav je odnos Kate Middleton i princa Williama nakon što je njihov romantični trenutak na ''Trooping the Colour'' obišao svijet.

Princeza od Walesa danas je zabljesnula kad je ove godine prvi put ponovno izašla u javnost usred liječenja od raka i pridružila se kraljevskoj obitelji na proslavi ''Trooping the Colour''.

No, stručnjakinja za govor tijela Judi James kaže da je zajednički trenutak između nje i njezina supruga dao dirljiv uvid u njihov odnos, posebno u ovim teškim trenucima.

Naime, William i Kate smješkali su se i nešto komentirali, a princezin osmijeh raspoložio je i budućeg kralja koji je zaljubljeno gledao u svoju suprugu, prenosi Daily Mail.

''Najdirljiviji trenutak bio je kad su im se pogledi sreli. Williamove oči i usne odavali su njegov unutarnji ponos i moguće olakšanje što njegova lijepa supruga ponovno stoji pokraj njega, dok je Kate, koja se do ovog događaja vidljivo opustila, uzvratila mu je širok osmijeh pun ljubavi'', rekla je Judi.

Zbog njenog izbivanja, njihov brak često je također bio tema javnosti, a Williamu je Kate zahvalila i u svom posljednjem javljanju javnosti.

Pogledaji ovo Princ Louis - 2 Celebrity Princa Louisa kamere su opet snimile u preslatkom trenutku, pogledajte kako je uspio nasmijati čak i bolesnu Kate!

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton napokon prekinula višemjesečnu šutnju: "Nadam se da ću vrlo brzo opet moći…"

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William na vjenčanje godine došao bez supruge Kate, no puno veće iznenađenje bio je Harryjev izostanak!

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +25 Claudia Rivier - 4 Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene