Ljubav cvate

Nasljednica vječnog seks-simbola prepustila se strastima s dečkom, prepuna plaža turista nije ih spriječila da uživaju u dodirima

Leni Klum i Aris Rachevsky - 9 Leni Klum i Aris Rachevsky - 9 Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 8 Leni Klum i Aris Rachevsky - 6 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 Leni Klum i Aris Rachevsky - 5 Leni Klum i Aris Rachevsky - 7 Leni Klum i Aris Rachevsky - 1 Leni Klum - 3 Leni Klum - 1 +29 Leni Klum i Aris Rachevsky - 10 Galerija

Leni Klum uživala je na plaži s dečkom Arisom Rachevskyjem, a ni pred brojnim turistima i paparazzima nisu mogli obuzdati svoje strastvene poljupce.

Kći Heidi Klum izrasla je u pravu ljepoticu, a njene bujne obline već su dobro poznate cijelom svijetu.

Iz godine u godinu sve je više u fokusu medija, a paparazzi su je sada uhvatili na Sardiniji gdje uživa na odmoru s dečkom.

Leni Klum i Aris Rachevsky izmjenjivali su nježnosti na ležaljci, a kad su krenuli u more, svi su gledali u obline ove 20-godišnjakinje koje je naslijedila od poznate mame.

Inače, Aris je 21-godišnji je Amerikanac koji se bavi hokejom, a strani mediji pišu da studira na Harvardu. O njegovom životu ne zna se više od toga, a majka mu je Rhea Rachevsky, začetnica agencije Early Morning Riot.

Leni je Heidi dobila s poduzetnikom i bivšim prvim čovjekom Formule 1 Flaviom Briatoreom.

Heidi i Flavio tada su bili u kratkoj vezi, nakon prekida veze negirao je očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio dulje od deset godina, a 2018. godine prvi su se put susreli te su otad u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svoga bivšeg supruga, pjevača Seala.

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity Kći Heidi Klum u toplesu pokazala katastrofalne opekline od sunca, fotografirala se samo u tangama: ''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje...''

Pogledaji ovo Heidi Klum - 3 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 2 Olivia Culpo - 3 Olivia Culpo - 1 Vjenčanje Olivije Culpo - 8 +31 Vjenčanje Olivije Culpo - 9 Celebrity Bivša misica izrekla je sudbonosno ''da'', paparazzi su uhvatili njen dolazak na raskošnu svadbu, a ona je iznenadila odabirom vjenčanice!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić - 1 Josipa Perišić s djecom Ivan Perišić s djecom Josipa i Ivan Perišić +20 Ivan i Josipa Perišić Celebrity Supruga Ivana Perišića sve je zbunila opisom na novoj objavi: ''Vrijeme je da kažemo zbogom...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene