''curice!''

Lana Jurčević javila se s Ibize, prisjetila se što je tamo radila prije osam godina, evo koliko se otad promijenila!

Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 4 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 7 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 +18 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Galerija

Naša pjevačica Lana Jurčević uzela je predah od obveza i otputovala na Ibizu, gdje je bila i prije osam godina s prijateljicom.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je uzela predah od obveza i otputovala na Ibizu.

Lana je prvo objavila video na kojem ona i njezine prijateljice uživaju u šetnji na lijepom sunčanom danu i mašu kameri, a onda se prisjetila kako je na Ibizi bila i prije osam godina s prijateljicom.

"Ovdje smo Petra i ja bile prije osam godina. Curice", napisala je Lana na fotografiji.

A kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Nakon što se prisjetila uspomena, Lana je pokazala i kako uživa u klubu sa svojim partnerom Filipom Kratofilom danas.

Otkrila je kako se od 2016. do danas puno toga promijenilo, a najveća joj je promjena ta što je sada majka, pa joj je to jedan od rijetkih izlazaka.

"Ajme, što se sve promijenilo. Beba doma, a mama i tata partijaju za promjenu. P. S. Odavno smo se vratili, ali nisam imala kad sve objaviti", napisala je Lana.

Podsjetimo, Lana je krajem prošle godine postala majka. S dugogodišnjim partnerom dobila je kćer, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno je konačno otkrila da se zove Mayla Lily.

Pjevačica je imala kompliciranu trudnoću i težak porod, a o svemu je pisala na svojem blogu.

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je navijala s kćerkicom: "Tata gleda tekmu u birtiji, a mi cure soliramo"

Pogledaji ovo Lana Jurčević i Kristina Zubac Celebrity Lana Jurčević uživa na Ibizi u društvu atraktivne supruge naše NBA zvijezde: "Neka nam guze malo vide puta"

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević prošetala se s kćeri, a svi pričaju o seksi outfitu koji je odabrala za izlazak!

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lanu Jurčević napali zbog perike koju je nosila, evo što je odgovorila hejterima na kritike!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kate Middleton - 11 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 5 +28 Kate Middleton i princeza Charlotte Zanimljivosti Što stoji iza uvijek pomno odabranih outfita princeze Kate i kćeri Charlotte, koju nazivaju mini verzijom obožavane majke?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Lana Radeljak +26 Lana Radeljak Celebrity Kći Dikana i pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a danas je za nju baš poseban dan: "Mama te zadovoljno gleda..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene