''mislio sam da se šali!''

Zgodni sin Siniše Vuce osvanuo po plakatima u Zagrebu, objasnio je tko mu je ovako smjestio: ''Nisam znao što se događa!''

Vilibald Vuco Vilibald Vuco Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Vilibald Vuco - 4 Vilibald Vuco Vilibald Vuco Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Siniša, Katarina i Vilibald Vuco +18 Vilibald Vuco - 3 Galerija

Lice sina našeg pjevača Siniše Vuce Vilibalda Vuce osvanulo je po brojnim plakatima u Zagrebu, otkrio je zašto, ali i da za to uopće nije znao.

Sin našeg pjevača Siniše Vuce, Vilibald Vuco, osvanuo je na plakatima diljem Zagreba, a na nekima pozira kao James Bond.

Za 24sata ispričao je i zašto ga sada viđamo na ogromnim platformama.

''Moj najbolji prijatelj Matt Orlić koji radi u digitalnom marketingu i ja smo gledali jedan film ''I Love You Man'', u kojem prijatelj iznenadi isto jednog agenta i stavi njegove postere po gradu. Matt je rekao da će on to meni napraviti, kao postavit plakate. Mislio sam da se on šali, a on ih je stvarno stavio. Postavio je 40 postera po Zagrebu, a niti jedan nisam vidio uživo'', rekao je Vilibald.

Plakati su postavljeni krajem prošlog tjedna, a osim Vilibalda stoji i natpis ''Licence to sell''.

Na njima pozira kao James Bond, a Vilibald kaže kako je njegov prijatelj zasigurno uzeo njegove starije fotografije i iskoristio.

''Počeo sam dobivati sto poruka i onda sam shvatio što se događa. Ipak je to nesvakidašnje ovdje, ali reakcije ljudi zaista su dobre. Stalno me zovu ljudi, nestvarno je ovo'', rekao je za 24 sata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilibald Vuco (@vilibald)

Inače, Vucin sin radi kao agent za nekretnine. Agencija u kojoj radi kao agent posluje diljem Hrvatske, a kaže, pronašao se u tom poslu.

''Prestao sam s nogometom zbog ozljede, a pjevanje je meni više kao hobi. Gušt mi je to i volim. Ali u ovom sam se poslu pronašao, odgovara mi način poslovanja, rad s ljudima. Disciplinirano je sve i sve ovisi o tome i načinu komunikacije. Sviđa mi se prodaja i rad s ljudima. Uživam zaista'', rekao.

Prije sedam godina prvi put je privukao pozornost javnosti kao mladi nogometaš zagrebačkog Rudeša.

U to se vrijeme ipak više pisalo o njegovu izgledu i isklesanom tijelu, nego o nogometnoj karijeri, koju je zbog ozljede morao i prekinuti.

Nakon toga je odlučio krenuti očevim glazbenim stopama i nastupio je na prošlogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Udaj se za mene".

"Prošle godine igrao sam u Dragovoljcu dok je bio u prvoj ligi, ali, eto, sad imam tu ozljedu, nikakva je baš i sad je neizvjesno hoću li uopće nastaviti karijeru. A dok se oporavljam, usput pjevam jer to stvarno volim, uživam u tome", rekao nam je tada.

Pjesmu mu je napisao otac, koji ga je bodrio iz publike.

Pogledaji ovo Siniša Vuco Celebrity Vuco uputio javni poziv Dini Jelusiću: "Dođi k meni na Karibe, ajmo se zatvoriti na 48 sati..."

Pogledaji ovo Siniša Vuco Celebrity Vuco tvrdi da je oborio Guinnessov rekord, objavio je i video kao dokaz: "Legendarno!"

Pogledaji ovo In Magazin: Siniša Vuco - 7 inMagazin Siniša Vuco planira objaviti duet s Dinom Dvornikom star 35 godina: "Jedva čekam to odnijeti Danijeli da posluša i da svoj blagoslov!"

Pogledaji ovo Siniša Vuco Nekad i sad Supruga i starija kći Siniše Vuce ne vole se javno eksponirati, no nisu uvijek mogle izbjeći fotografe!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +24 Lana Jurčević - 6 Celebrity Lana Jurčević javila se s Ibize, prisjetila se što je tamo radila prije osam godina, evo koliko se otad promijenila!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 +12 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Celebrity Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene