nova karijera

Zgodni sin Siniše Vuce prvo je bio nogometaš pa se okušao kao pjevač, a evo čime se sada bavi: "Tata mi je rekao da ne pjevam!"

Siniša i Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Duje Klaric/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Vilibald Vuco - 1 Vilibald Vuco - 2 Vilibald Vuco - 3 Vilibald Vuco - 4 +13 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Galerija

Vilibald Vuco ostavio je nogomet i pjevanje iza sebe i našao novu karijeru.

Sin Siniše Vuce, 27-godišnji Vilibald Vuco, prvi put je privukao pozornost javnosti prije sedam godina kao mladi nogometaš zagrebačkog Rudeša.

U to se vrijeme ipak više pisalo o njegovu izgledu i isklesanom tijelu, nego o nogometnoj karijeri, koju je zbog ozljede morao i prekinuti.

Nakon toga je odlučio krenuti očevim glazbenim stopama i nastupio je na prošlogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Udaj se za mene".

Pogledaji ovo Vilibald Vuco Celebrity Kako zgodnog sina Vuco ima! Nasljednik našeg pjevača na plaži pokazao isklesano tijelo

"Prošle godine igrao sam u Dragovoljcu dok je bio u prvoj ligi, ali, eto, sad imam tu ozljedu, nikakva je baš i sad je neizvjesno hoću li uopće nastaviti karijeru. A dok se oporavljam, usput pjevam jer to stvarno volim, uživam u tome", rekao nam je tada.

Pjesmu mu je napisao otac, koji ga je bodrio iz publike, no tada mu je iskreno rekao i što misli o njegovu pjevanju.

"Rekao mi je da ne pjevam, da mu je muka od toga", ispričao je tada Vilibald za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledaji ovo Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Celebrity Vuco se raspričao o kćeri koja se ne voli javno eksponirati, a otkrio nam je i detalje selidbe u Venezuelu: ''Osim mene, samo još žive časne sestre od Hrvata''

Nakon toga je Vilibald ipak nastavio nastupati po domjencima i zabavama, najčešće kao gost drugim izvođačima.

No u međuvremenu se ipak odlučio ostaviti mikrofona i napraviti zaokret u karijeri pa sada radi kao agent za nekretnine.

"Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina.

Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi kada pronađu svoj dom iz snova, a moja je uloga u tome pružiti im podršku i savjetovanje. Moje iskustvo sportaša omogućuje mi da prilagodim svoj pristup, budem uporan i stalno se razvijam kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće iskustvo.

Rad s ljudima u potrazi za njihovim idealnim domom nije samo posao, već moja strast i zadovoljstvo. Moje iskustvo s terena sada se prenosi u svijet nekretnina kako bih bio podrška i vodič onima koji traže svoj savršeni prostor", piše na stranici agencije za koju radi Vucin sin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 +25 Princ William - 2 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene