prekrasna žena

Mama mlade nade Hajduka sve je oborila s nogu u ljetnoj haljini s prorezima, nikad ne biste rekli da je proslavila 47. rođendan!

Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 2 PR 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 8 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 6 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 2 Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom +23 Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Galerija

Renata Lovrinčević Buljan privukla je svu pozornost na proslavi u resortu Le Meridien Lav u bijeloj haljini s prorezima.

Na proslavi resorta Le Méridien Lav obilježen je početak još jedne ljetne sezone.

Među brojnim poznatim licima koja su stigla na događanje viđena je i naša bivša misica te majka mladog hajdukovca Borne Buljana Renata Lovrinčević Buljan.

U bijeloj haljini s prorezima pokazala je svoju utreniranu figuru, a svi se slažu da tako golišava haljina ne bi bolje pristajala ni upola mlađim djevojkama.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne par zajedno ima i mlađeg sina Narda.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu seksi mamom igrača Bijelih.

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je majka koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Celebrity Bivša misica i majka mladog hajdukovca pohvalila se svojim suprugom: "Baš mi je zgodan!"

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 1 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Majka mladog hajdukovca na plaži priuštila senzacionalne prizore, ne zna se je li impresivniji skok u more ili figura u bikiniju!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 5 Celebrity Zanosna mama poznatog Hajdukovca još jednom je pokazala kolika mu je podrška, a na današnji dan posebno je emotivna: "Ponosna sam..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco +24 Siniša i Vilibald Vuco Celebrity Zgodni sin Siniše Vuce osvanuo po plakatima u Zagrebu, objasnio je tko mu je ovako smjestio: ''Nisam znao što se događa!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 +12 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Celebrity Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene