objavila i fotke iz djetinjstva

Zanosna mama poznatog Hajdukovca još jednom je pokazala kolika mu je podrška, a na današnji dan posebno je emotivna: "Ponosna sam..."

Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 5 In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 +19 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan svom je sinu Borni Buljanu čestitala rođendan uz nekoliko snimaka koje je objavila na Instagramu.

Naša bivša missica, danas uspješna fitness trenerica, a ujedno i majka golmana Hajduka Renata Lovrinčević Buljan objavila je snimke na njezin vrlo važan dan. 

Naime, 47-godišnja Renata posvetila je objavu na Instagramu svom sinu Borni Buljanu koji danas slavi 19. rođendan.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

Snimila ga je dok puše svjećice na torti ukrašenoj nogometnom loptom i golmanskim rukavicama, a potom je objavila i njegovu fotografiju iz djetinjstva.

"Sretan rođendan, volimo te", poručila je Renata i dodala da je ponosna na svog sina.

Kako vam Renata izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Zgodna Renata velika je podrška svom sinu, kako na tribinama, tako i u privatnom životu, a njegovu karijeru prati u stopu. Prošlog mjeseca je Borna s Hajdukom izborio polufinale juniorske Lige prvaka, a tim je povodom bivša missica sa svojim pratiteljima podijelila koliko je ponosna na sina. 

Pogledaji ovo In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 inMagazin Splitska fitness senzacija otkriva kako dovesti tijelo i zdravlje u harmoniju nakon blagdana!

"Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad 'nepobjedivima'. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas" poručila je. 

"Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala", dodala je. 

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 Celebrity Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

Njezin suprug Petar je profesionalni vojnik i krajem prošle godine se nakon šest mjeseci vratio kući s vojne misije na Kosovu.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lucien Laviscount - 2 Shakira i Lucien Laviscount - 1 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Lucien Laviscount +25 Shakira Celebrity Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene