ma izazovnije ne može!

Majka našeg mladog reprezentativca uputila vruću podršku Vatrenima u navijačkom kupaćem kostimu!

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan - 12 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +19 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je fotografiju na kojoj pozira u navijačkom kupaćem kostimu uoči utakmice Hrvatske i Španjolske.

Bivša misica Renata Lovrinčević Buljan, inače i majka Hajdukova vratara Borne Buljana, koji brani i za hrvatsku U-21 reprezentaciju, uputila je vruću podršku Vatrenima na Europskom prvenstvu.

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Renata je na Intagramu objavila fotografiju na kojoj izazovno pozira na stijeni uz more, u navijačkom kupaćem kostimu s bijelo-crvenim kockicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne, par zajedno ima i mlađeg sina Narda.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu seksi mamom igrača Bijelih.

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Zanosna mama poznatog Hajdukovca odvažila se na akciju vrijednu aplauza: "Imala sam osjećam da skačem direkt na stijene..."

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Majka mladog hajdukovca na plaži priuštila senzacionalne prizore, ne zna se je li impresivniji skok u more ili figura u bikiniju!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 1 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +25 Claudia Rivier - 4 Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene