rijetko ga pokazuje

Bivša misica i majka mladog hajdukovca pohvalila se svojim suprugom: "Baš mi je zgodan!"

Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Instagram/Screenshot 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 2 +23 Renata Lovrinčević Buljan Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je video u kojem je pokazala kako uživa sa suprugom Petrom Buljanom.

Naša bivša misica, a danas uspješna trenerica fitnesa Renata Lovrinčević Buljan u braku je s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti.

Petar se krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio kući s vojne misije na Kosovu, a Renata je sada na Instagramu objavila video u kojem uživaju zajedno na seoskom imanju.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 Celebrity Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

"Baš mi je zgodan muž", napisala je Renata uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Par zajedno ima dvojicu sinova - Bornu, koji je vratar Hajduka, i mlađeg Narda.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 10 Celebrity Mama mladog hajdukovca objavila je fotke s razuzdane proslave rođendana, s njom se zabavljala i još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Hrvatica koja je nedavno proslavila 47. rođendan obara s nogu fotkama iz teretane, kakvu figuru ona ima: “Uvijek bomba!”

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga +31 Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Zanimljivosti Video u kojem izvođači Eurosonga prognoziraju pobjednika izazvao je burne reakcije: "Ovo je dokaz da je sve namješteno!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković +30 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene