Što kažete na ovo?

Video u kojem izvođači Eurosonga prognoziraju pobjednika izazvao je burne reakcije: "Ovo je dokaz da je sve namješteno!"

Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Instagram/Screenshot 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Nemo Nemo Nemo Nemo Nemo +25 Nemo pobjednik Eurosonga 2024 Galerija

Na službenom Instagramu Eurosonga objavljen je video u kojem izvođači prognoziraju pobjednika.

Bura oko pobjede Švicarske na Eurosongu još se ne stišava, a novi video koji je objavljen na službenom profilu natjecanja na Instagramu sve je dodatno rasplamsao.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna možda nije osvojio Eurosong, ali ove su brojke dokaz da je pravi pobjednik!

"Pitali smo naše umjetnike da predvide pobjednika Eurosonga 2024." piše u opisu videa u kojem baš svi prognoziraju pobjedu Švicarske.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Nitko nije odabrao nikoga osim Švicarske?", "Stvarno? Ovo izgleda čudno i isforsirano", "Ovaj video dokazuje da je Eurosong namješten", "Koliko ste ih platili za ovo?", "Znači, pobjednik se znao i prije finala. Hvala vam što ste opet to potvrdili", "Ovo je bio najkorumpiraniji Eurosong u povijesti", samo su neki od brojnih komentara u istom stilu, a mnogi su pisali i da je Baby Lasagna trebao pobijediti.

Pogledaji ovo Nemo Celebrity Pobjednik Eurosonga znao se unaprijed? Društvenim mrežama širi se najnovija teorija zavjere

S druge strane, neki su to vidjeli kao dokaz da je pobjeda zasluženo otišla Švicarskoj i Nemu.

Što vi mislite?

Dokazuje li ovaj video da je Eurosong bio namješten?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Švicarska je pobijedila s pjesmom "The Code", a naš predstavnik Baby Lasagna i njegova "Rim Tim Tagi Dim" završili su na drugom mjestu, što je dosad najbolji rezultat Hrvatske na Eurosongu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna vratio se kući pa se pohvalio ''poklonom'' koji je dobio od mačke: ''Dobro došao...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković +30 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene