Ne treba mu trofej

Baby Lasagna možda nije osvojio Eurosong, ali ove su brojke dokaz da je pravi pobjednik!

Baby Lasagna Baby Lasagna Ivana Grgic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna In Magazin: Baby Lasagna - 3 In Magazin: Baby Lasagna - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 10 Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 +19 Doček Baby Lasagne na trgu - 7 Galerija

Baby Lasagna zbog Eurosonga je stekao milijune obožavatelja, a krajem 2023. godine stanje je bilo potpuno drukčije.

Baby Lasagna možda nije pobijedio na Eurosongu, no pravi je dokaz da je nekad zaista najvažnije sudjelovati.

Njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" dospjela je u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu i stekao je milijune novih obožavatelja, a prije samo pet mjeseci stanje je bilo potpuno drukčije.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Lasagna u Dnevniku Nove TV o ludnici kojoj svjedoči ovih dana: "Ljudi me zaustavljaju, i ja bih se isto zaustavio..."

Netko je na društvenoj mreži X sada odlučio usporediti koliko je Lasagna imao slušatelja u prosincu 2023. godine i u svibnju 2024., a razlika je ogromna.

Naime, kako možete vidjeti u objavi, Lasagna je krajem prošle godine na Spotifyju imao 7 slušatelja mjesečno, a ta se brojka sada pretvorila u 2,3 milijuna.

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Celebrity Lasagna objavio video benda za koji se pisalo da ga je kopirao: "Ne mogu, legenda!"

Nevjerojatno je i koliko se stanje promijenilo od veljače ove godine, kad je imao 34 slušatelja mjesečno, što je sam Lasagna podijelio u pričama na Instagramu, a njegovu objavu pogledajte u našoj galeriji. 

Pravog imena Marko Purišić, kao Baby Lasagna počeo je djelovati upravo krajem prošle godine i prije pojavljivanja na Dori pod tim je imenom izbacio još dvije pjesme, "IG BOI" i "Don't hate yourself, but don't love yourself too much".

Pogledaji ovo In Magazin: Tomislav Tomašević inMagazin Svi su bili uz Baby Lasagnu: Nina Badrić zaustavila je koncert, a Tomislav Tomašević zaplesao je popularni ples!

Na Dori je bio rezerva i dobio je priliku sudjelovati tek kad je odustala pjevačica Zsa Zsa, a na Eurosongu je ostvario drugo mjesto, što je najbolji rezultat Hrvatske na tom natjecanju.

Marko je i prije toga ostvario inozemni uspjeh u Njemačkoj, kao autor pjesama za album "Ravenblack" grupe Mono Inc, u kojoj svira i njegov brat Martin, za koji je u veljači prošle godine dobio priznanje jer je album zauzeo prvo mjesto na ljestvici OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

Pogledaji ovo In Magazin: Baby Lasagna - 5 inMagazin Što će Baby Lasagna raditi idućih mjeseci? Otkrio nam je kakvi su mu planovi: "Cijelo ljeto ćemo..."

Ljubiteljima žestokog zvuka Marko je poznat i kao gitarist grupe Manntra, u kojoj je počeo svirati 2011. godine dok je još bio maloljetan i s kojom je 2019. godine na Dori osvojio četvrto mjesto.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry +30 Halle Berry Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +30 Ecija Ojdanić Celebrity Zvijezda Kumova pokazala tijelo u bikiniju, svi se slažu: "Tijelo kao remek-djelo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene