ma, bravo!

Baby Lasagna izvan sebe zbog svjetskog uspjeha pjesme Rim Tim Tagi Dim: "Kako je ovo moguće? Uz Beyonce i Taylor Swift!"

Baby Lasagna Baby Lasagna Ivana Grgic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Doček Baby Lasagne na trgu - 7 Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Doček Baby Lasagne na trgu - 5 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 +21 Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Galerija

Pjesma "Rim Tim Tagi Dim" je u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu.

Baby Lasagna na društvenim mrežama pohvalio se novim velikim uspjehom.

Pjesma "Rim Tim Tagi Dim" dospjela je u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu.

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 5 Celebrity Najpoznatiji eurovizijski portal objavio snimku s dočeka Baby Lasagne: ''Junak Hrvatske vratio se kući!''

"Kako je ovo moguće? Rim Tim Tagi Dim je na 45. mjestu najslušanijih pjesama na Spotifyu. Uz Beyonce i Taylor Swift. Kako je moguće da se ovo događa?" napisao je Baby Lasagna u pričama na Instagramu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Baby Lasagna izgubio je na Eurosongu s većim brojem bodova od bivših pobjednika, koji su ostvarili i svjetski uspjeh!

Čini se da našem predstavniku nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu popularnost nastavlja rasti, što je, uz glasove publike i reakcije eurovizijskih obožavatelja, samo još jedan dokaz da je on najveći pobjednik toga natjecanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 8 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Celebrity Charles Pearce iznenadio objavom o razvodu od Elle Dvornik: ''Ja nisam bio taj koji je varao''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 +25 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Celebrity Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene