Djevojčica s trešnjicama

Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Jelena Perčin Jelena Perčin Srecko Niketic/ CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin i Kristijan Babić Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Galerija

Evo kako je naša glumica Jelena Perčin izgledala kao dijete, podijelila je staru fotografiju na kojoj se vidi i što je često radila.

Naša glumica Jelena Perčin jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih na domaćoj sceni, a u posljednje vrijeme medijsku pozornost privlačila je svojim ljubavnim životom.

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

Iako je pod svjetlima reflektora od svoje mladosti, malo tko zna kako je izgledala baš kao malo dijete, a otkrila je to sama na svom profilu na Facebooku prije nekoliko godina.

Uz staru fotografiju plave djevojčice, Jelena je u opisu otkrila i što joj je tada bila navika, baš kao i mnogoj djeci.

''Evo i mene! Rekla bih jedna od najautentičnijih u kolekciji'', napisala je uz emotikone koji se smiju.

''Preslatka'', ''Palac u ustima je bio trend'', ''Ali ova haljinica s trešnjicama'', pisali su joj pratitelji.

Jelena je na sceni prisutna od ranih 2000-ih i iza nje su brojne filmske, kazališne i televizijske uloge. Od početka karijere plijeni pozornost svojom pojavom, dok se u zadnje vrijeme najviše ipak piše o njezinu ljubavnom životu i navodnoj vezi s našim glazbenikom Antom Gelom, što oni zasad nisu potvrdili.

Početkom prošle godine objavila je da se razvodi od devet godina mlađeg kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku provela pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 5 +24 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Celebrity Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 +19 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene