podijelio dojmove

Momčilo Otašević ne skriva koliko je uživao u dobro poznatom društvu: "Bilo je jako zabavno i opušteno, super sam se proveo!"

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Goran Vinčić Momčilo Otašević i panelisti showa Tko to tamo pjeva? Momčilo Otašević Momčilo Otašević In Magazin: Momčilo Otašević - 4 In Magazin: Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević In Magazin: Momčilo Otašević - 1 +20 Momčilo Otašević i Konstantin Haag Galerija

Momčilo Otašević podijelio je dojmove sa snimanja nove epizode showa "Tko to tamo pjeva?" u kojoj će se pridružiti panelistima kao gostujući član.

Nova epizoda showa "Tko to tamo pjeva?" na rasporedu je ovoga petka u 20.15 na Novoj TV, a već uigranoj četvorki panelista, kao gostujući član pridružit će se omiljeni glumac iz popularne domaće serije ''Kumovi'' Momčilo Otašević.

Pogledaji ovo In Magazin: Momčilo Otašević - 3 inMagazin Momčilo Otašević komentirao različite medijske napise o sebi: "Samo odmahnem rukom!"

''Na snimanju je bilo jako zabavno i opušteno. Zapravo, nisam znao što me očekuje i ušao sam bez velikih očekivanja, a na kraju sam se super proveo, kako s panelistima, tako i tijekom cijelog snimanja showa. Trudio sam se maksimalno biti od pomoći kandidatkinji, čak mislim da mi je uspješnost razotkrivanja pjevača i nepjevača bila 90 posto!'', podijelio je Momčilo dojmove sa snimanja.

Crnogorskog glumca u "Kumovima" gledamo kao Janka Gotovca, a i ovom je ulogom potvrdio svoj status miljenika žena.

Pogledaji ovo Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

Momčilov ljubavni status kopka javnost još otkako se razveo od glumice Jelene Perčin, s ima i dvoje djece, kćer Mašu i sina Jakšu, no on uspješno čuva svoju privatnost.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina Severina +26 Severina Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene