Prekrivena zlatom

Prodaje se raskošna kuća u kojoj je preminula Ivana Trump: Zavirite u ovaj luksuz i kič, zanimljivo je što nedostaje!

Kuća Ivane Trump - 1 Kuća Ivane Trump - 1 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Ivane Trump - 1 Kuća Ivane Trump - 2 Kuća Ivane Trump - 3 Kuća Ivane Trump - 4 Kuća Ivane Trump - 5 Kuća Ivane Trump - 6 Kuća Ivane Trump - 7 Ivana Trump Ivana Trump i Donald Trump - 3 Ivana Trump i Donald Trump - 4 +14 Ivana Trump i Donald Trump - 5 Galerija

Zavirite u luksuznu kuću Ivane Trump u New Yorku, koja je stavljena na prodaju četiri mjeseca nakon njezine smrti.

Luksuzna gradska kuća pokojne Ivane Trump na Manhattanu u New Yorku prodaje se za 26,5 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Baš tužno Liječnici potvrdili uzrok smrti Ivane Trump, ni nakon poziva u pomoć nažalost joj nije bilo spasa

Kuća je uređena raskošno i s dozom kiča. Prekrivena je zlatom i životinjskim printom, tu su i kristalni lusteri, golema knjižnica, prostorije za zabavu, crveni tepisi i detalji od ružičastog mramora, a s obzirom na to da se radi o kući na šest katova, ima i lift.

U svojoj knjizi "Odgoj Trumpovih" Ivana je otkrila da je inspiraciju i ideje za uređenje kuće pronašla u stilu Luja XVI.

Zanimljivo je da kuhinja nije potpuno opremljena jer nije ni korištena, a Ivanin sin Eric Trump izjavio je kako je je ova kuća personifikacije njegove pokojne mame.

Ivana je u srpnju ove godine pronađena mrtva u kući, a preminula je od ozljeda zadobivenih u padu niz golemo stubište.

Podsjetimo, Ivana je bila prva supruga bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i zajedno su dobili troje djece.

Bivša manekenka odrasla je pod komunističkom vladavinom u bivšoj Čehoslovačkoj prije nego što se 1977. udala za Donalda Trumpa, tada mladog poduzetnika.

Tijekom 80-ih Trumpovi su bili jedan od slavnih parova u New Yorku i živjeli su ekstravagantnim životnim stilom.

Nekretninski posao Donalda Trumpa je rastao, a s njim i njihova moć. Ivana Trump preuzela je brojne ključne uloge u suprugovu poslu.

Njihov razvod početkom 90-ih, za koji se nagađalo da je djelomično uzrokovan aferom Donalda Trumpa s glumicom Marlom Maples, pružio je sočno štivo njujorškim tabloidima.

Ivana Trump nastavila je uživati u uspješnoj vlastitoj poslovnoj karijeri razvijajući odjeću, nakit i kozmetičke proizvode te je napisala niz knjiga.

Udavala se četiri puta u životu, jednom prije braka s Donaldom Trumpom i dva puta nakon njega.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +19 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene