Tužna vijest

Ivana Trump preminula u 74. godini, vijest je potvrdio njezin bivši suprug Donald: "S velikom tugom obavještavam sve koji su je voljeli"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump i Milan Bandić Ivana Trump - 5 Ivana Trump - 4 Ivana Trump - 3 Ivana Trump - 2 Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump +0 Ivana Trump - 8 Galerija

Ivana Trump preminula je u 74. godini u svom domu na Upper East Sideu u New Yorku.

Bivša supruga Donalda Trumpa Ivana Trump preminula je u 74. godini od posljedica srčanog zastoja, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Donald Trump Tužan dan Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

Ivana je preminula u svom domu na Upper East Sideu u New Yorku, a tužnu je vijest potvrdio njezin bivši suprug i bivši predsjednik SAD-a Donald Trump na svom profilu na Truth Socialu.

"S velikom tugom obavještavam sve one koji su je voljeli, a ima ih mnogo, da je Ivana Trump preminula u svom domu u New Yorku", napisao je Donald.

Opisao ju je kao prelijepu i nevjerojatnu ženu, istovremeno poštujući njezinu blisku vezu s njihovo troje djece Donaldom Jr., Ericom i Ivankom.

"Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njen ponos i dika bilo je njezino troje djece, Donald Jr., Ivanka i Eric. Bila je jako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju. Počivaj u miru Ivana!", napisao je Donald.

"Naša majka je bila nevjerojatna žena - snažna u poslu, sportašica svjetske klase, blistava ljepotica i brižna majka i prijatelj. Ivana Trump je preživjela. Pobjegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Svoju je djecu učila o odlučnosti i čvrstoći, suosjećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njezinoj majci, njezino troje djece i desetero unučadi", stoji u službenom obiteljskom priopćenju koje je Trumpov glasnogovornik izdao za Daily Mail. 

Ivana se u svijetu proslavila kao bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija i prva supruga Donalda Trumpa. Rođena je i odrasla u Češkoj pod komunističkim režimom, a babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila.

Njezin brak s Donaldom okončan je nakon što ju je prevario s Marlom Maples, s kojom je kasnije proveo nekoliko godina u braku. Ivana je pokrenula razvod, a mnogi pamte njezinu uzrečicu ''Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!''. Donald joj je isplatio 25 milijuna dolara.

Ivanino carstvo procjenjivalo se na 70 milijuna dolara, a bila je poznata i njezina velika ljubav prema Hrvatskoj koju je obožavala i koju je posjetila više puta.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +18 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene