Tragična sudbina

Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

Ivana Trump Ivana Trump Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump - 1 Ivana Trump - 2 Ivana Trump - 3 Ivana Trump - 4 Ivana Trump - 5 Ivana Trump - 6 +5 Ivana Trump - 7 Galerija

Ivana Trump umrla je u 74. godini u svojem domu u New Yorku, a sad su na vidjelo izašli detalji tragične sudbine bivše supruge Donalda Trumpa.

Ivana Trump preminula je u 74. godini svog života u svojem stanu na Upper East Sideu u New Yorku, a policija je sad iznijela detalje ove iznenadne sudbine bivše supruge Donalda Trumpa.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Milan Bandić Uvijek se vraćala Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, pogledajte fotografije snimljene tijekom njenog boravka u Lijepoj Našoj

Naime, Ivana je pronađena bez svijesti na dnu stepenica u svojem domu.

Pronašao ju je policajac, a još uvijek se ne zna je li Ivanina smrt nastupila zbog pada stepenicama ili je u pitanju bilo nešto drugo.

Kako piše Daily Mail, Ivana je planirala put u St. Tropez, a na dan kad je pronađena mrtva imala je dogovoren termin kod frizera. 

Nakon što se nije javljala na pozive članova obitelji, policija je pokucala na njezina vrata kako bi provjerila što se događa, a tamo je, nažalost, zatekla tužan prizor. 

Njezin dom nakon toga posjetio je i njezin sin Eric sa suprugom Larom Trump.

Vijest o njezinoj smrti podijelio je i njezin bivši suprug Donald Trump.

"S velikom tugom obavještavam sve one koji su je voljeli, a ima ih mnogo, da je Ivana Trump preminula u svom domu u New Yorku", napisao je Donald.

Opisao ju je kao prelijepu i nevjerojatnu ženu, istovremeno poštujući njezinu blisku vezu s njihovo troje djece Donaldom Jr., Ericom i Ivankom.

"Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njezin ponos i dika bilo je njezino troje djece, Donald Jr., Ivanka i Eric. Bila je jako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana!" napisao je Donald.

Ivana se u svijetu proslavila kao bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija i prva supruga Donalda Trumpa. Rođena je i odrasla u Češkoj pod komunističkim režimom, a babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila.

Lijepu Našu posjetila je više puta, a posljednji je put ovdje bila 2019. godine, kada je boravila u Zagrebu, u kojem se družila i s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Ivana je jednom prilikom u Zagrebu predstavljala i svoju knjigu ''Odgoj Trumpovih'', kada je za IN Magazin progovorila o toj temi.
"Sama sam odgojila svoju djecu. Donald je bio brižan otac, ali nikada ih nije vodio u park. Stalno je bio na telefonu'', otkrila je tada za IN Magazin.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene