Ima samo osam godina

Tko je malena djevojčica koja je dostojanstveno odala počast na ispraćaju Ivane Trump?

Chloe Sophia Trump Chloe Sophia Trump Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sophia Trump Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 2 Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 5 Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 4 Donald Trump Jr. - 1 Donald Trump Jr. - 2 Donald Trump Jr. i Vanessa Trump - 1 Donald Trump Jr. i Vanessa Trump - 2 Donald Trump Jr. i Vanessa Trump - 3 Donald Trump Jr. i Vanessa Trump - 4 +19 Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 1 Galerija

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump i njegova obitelj okupili su se u crkvi u New Yorku kako bi na vječni počinak ispratili njegovu prvu suprugu Ivanu, a posebnu pozornost ukrala je ova djevojčica.

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump okupio se s obitelji u crkvi u New Yorku kako bi na vječni počinak ispratili njegovu bivšu suprugu Ivanu Trump, koja je preminula u 74. godini života.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Baš tužno Liječnici potvrdili uzrok smrti Ivane Trump, ni nakon poziva u pomoć nažalost joj nije bilo spasa

Shrvana obitelj svečano je ispratila Ivanin lijes, a njezin sin Eric rekao je okupljenim ožalošćenima da je njegova majka, rođena u Češkoj, bila utjelovljenje američkog sna i sila prirode, izvijestio je New York Post.

Među okupljenom obitelji posebnu pozornost krala je djevojčica u tamnoplavoj haljini.

Plavokosa Chloe Sophia Trump uspravno je stajala sa svojom obitelji tužnog izraza lica na ispraćaju svoje bake. Njezin otac je Donaldov sin Donald Junior, a djevojčicu je dobio u braku s Vanessom Trump.

Vanessa i Donald Jr. u braku su bili od 2005. do 2018. godine, a stariji Trumpov sin sad je u vezi s Kimberly Guilfoyle, televizijskom voditeljicom i bivšom Donaldovom savjetnicom na političkim izborima.

Uz malenu Chloe na ispraćaju su bila i ostala braća i sestre, Donald III., Spencer, Kai i Tristan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Podsjetimo, Ivana Trump preminula je prošlog tjedna od posljedica pada niz stepenice u svom domu u New Yorku.

Udavala se četiri puta u životu, jednom prije braka s Donaldom Trumpom i dva puta nakon njega.

Tužnu je vijest potvrdio njezin bivši suprug i bivši predsjednik SAD-a Donald Trump na svom profilu na platformi Truth Social.

"S velikom tugom obavještavam sve one koji su je voljeli, a ima ih mnogo, da je Ivana Trump preminula u svom domu u New Yorku", napisao je Donald.

Opisao ju je kao prelijepu i nevjerojatnu ženu, istovremeno poštujući njezinu blisku vezu s njihovo troje djece Donaldom Jr., Ericom i Ivankom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham Instagram - 5 Victoria Beckham Instagram David Beckham Instagram - 1 David Beckham Instagram - 2 +27 David Beckham Instagram - 3 Zanimljivosti Beckham se sprdao na račun supruge Victorije, a onda je ona objavila njegovu golišavu fotku: ''Nema na čemu!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 +21 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Celebrity Suprug Blanke Vlašić objavio zanimljivu fotku s malenim dječakom, a pratitelji mu poručili da će biti odličan tata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene