Svaka čast!

Danijel je zbog Baby Lasagne u Švedsku stigao čak iz Španjolske, a zbog onog što je nosio na sebi postao je glavna atrakcija!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Erhardt - 4 Danijel Erhardt - 6 Danijel Erhardt - 5 Danijel Erhardt - 8 Danijel Erhardt - 1 Danijel Erhardt - 2 Danijel Erhardt - 3 Danijel Erhardt - 7 Danijel Erhardt Baby Lasagna - 4 +29 Baby Lasagna - 3 Galerija

Danijel Erhardt doputovao je iz Španjolske u Švedsku zbog Baby Lasagne koji nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, a na ulicama Malmoa nikako nije mogao proći nezapaženo.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna dobiva podršku od obožavatelja sa svih krajeva svijeta, a njegov nastup u prvoj polufinalnoj večeri neće propustiti ni Danijel Erhardt koji je zbog njega u Švedsku doputovao iz Španjolske.

Pogledaji ovo Sara Duvnjak, novinarka Nove TV Celebrity Pogledajte atmosferu u Eurovizijskom selu, fanovi su već počeli pristizati i sprema se velika fešta!

Danijel je inače porijeklom Hrvat, a fotografi su ga primijetili u središtu Malmoa gdje je šetao odjeven u stilu Baby Lasagne i s hrvatskom zastavom u rukama, a u jednom je trenutku čak i zaplesao ples "Rim Tim Tagi Dim".

Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Konstrakta - 3 Celebrity Konstrakta pozvala ljude da glasaju za Baby Lasagnu: "Ponosna sam na našeg dragog susjeda!"

Kako glasati na Eurosongu pročitajte OVDJE.

Što mislite o mogućoj pobjedi Baby Lasagne možete nam reći u anketi OVDJE.

Kako je Tajči zaplesala na "Rim Tim Tagi Dim" pogledajte OVDJE.

Kako su zagrebački vatrogasci podržali Baby Lasagnu, pogledajte OVDJE.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Konstrakta Konstrakta - 3 Konstrakta - 1 +35 Konstrakta - 3 Celebrity Konstrakta pozvala ljude da glasaju za Baby Lasagnu: "Ponosna sam na našeg dragog susjeda!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Silia Kapsis Teya Dora Silvester Belt Bambie Thug +10 Alyona Alyona and Jerry Heil Zanimljivosti Tko treba proći u finale Eurosonga iz prve polufinalne večeri? Svoje mišljenje recite nam u anketi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene