Baš lijepo od nje

Konstrakta pozvala ljude da glasaju za Baby Lasagnu: "Ponosna sam na našeg dragog susjeda!"

Konstrakta - 3 Konstrakta - 3 Boris Kovacev/Cropix 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Konstrakta Konstrakta - 3 Konstrakta - 1 Konstrakta - 3 Konstrakta - 1 Konstrakta Konstrakta i Magnifico - 1 Konstrakta i Gibonni - 2 Konstrakta i Gibonni - 1 +29 Konstrakta i Let 3 Galerija

Konstrakta je putem društvenih mreža pozvala ljude da glasaju za Baby Lasagnu na ovogodišnjem Eurosongu.

Srpska pjevačica Konstrakta koja je prije dvije predstavljala Srbiju na Eurosongu poslala je podršku našem Baby Lasagni i putem društvenih mreža pozvala ljude da glasaju za njega.

Konstrakta je u priči na svom profilu na Instagramu poručila svojim pratiteljima da glasaju za srpsku predstavnicu Teyu Doru, ali i našeg Baby Lasagnu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Evo što je Baby Lasagna odgovorio kada su ga pitali o pobjedi na Eurosongu: ''Jer na kraju života...''

"Ponosna sam na našeg dragog susjeda Baby Lasagnu. Njegov broj je sedam!", napisala je Konstrakta u priči koju je objavila.

Pogledaji ovo Poznati dali podršku Baby Lasagni uoči Eurosonga - 1 Celebrity Domaće zvijezde poslale poruke potpore Baby Lasagni, pogledajte njihove objave na društvenim mrežama!

Konstrakta se na Eurosongu natjecala 2022. godine s pjesmom "In corpore sano", a i ove se godine natjecala na srpskoj Dori s pjesmom "Novo, bolje". Iako je njezin nastup i ove godine privukao veliku pažnju, pobjedu je ipak odnijela Teya Dora s pjesmom "Ramonada".

Kako glasati na Eurosongu pročitajte OVDJE.

Što mislite o mogućoj pobjedi Baby Lasagne možete nam reći u anketi OVDJE.

Kako je Tajči zaplesala na "Rim Tim Tagi Dim" pogledajte OVDJE.

Kako su zagrebački vatrogasci podržali Baby Lasagnu, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stanje na kladionicama za Eurosong 2024. Baby Lasagna Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 9 +26 Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Baby Lasagna nikad nije imao veće šanse za pobjedu na Eurosongu, evo i sve što trebate znati o njegovu nastupu u polufinalu!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 +40 Baby Lasagna - 7 Celebrity Evo što je Baby Lasagna odgovorio kada su ga pitali o pobjedi na Eurosongu: ''Jer na kraju života...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene