vratila se na Beoviziju

Tko je Konstraktin suprug? Nikada se s njom ne pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda!

Konstrakta Konstrakta Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Milan Đurić Konstrakta Konstrakta - 1 Konstrakta - 2 Konstrakta - 3 Konstrakta - 4 Konstrakta - 1 Konstrakta - 2 Konstrakta - 3 +17 Konstrakta - 4 Galerija

Ana Đurić Konstrakta u braku je s Milanom Đurićem i zajedno imaju dvoje djece, kćer Lenu i sina Nikolu.

Pjevačica Ana Đurić Konstrakta prošla je u finale ovogodišnjeg srpskog izbora za pjesmu Eurovizije, takozvane Beovizije.

Predstavnica Srbije na Eurosongu 2022. ove se godine predstavila s pjesmom "Novo, bolje", a imala je sličan scenski nastup kao i kada je pobijedila na Beoviziji s pjesmom "In corpore sano".

Pogledaji ovo Zejna Celebrity Evo tko se plasirao u finale srpskog izbora za Pjesmu Eurovizije, što kažete na njihov odabir?

I ovog puta na pozornici je sjedila na stolcu, okružena plesačima, no nije prala ruke, već je mijesila kruh. Nakon nastupa u programu uživo otkrila je da se radi o istom stolcu na kojem je sjedila i 2022. godine kao i da je zdjela u kojoj je mijesila kruh pripadala njezinoj pokojnoj baki, koja je doživjela 103 godine.

Konstrakta je izazvala veliko zanimanje javnosti kada je prije dvije godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, na kojem je završila na visokom 5. mjestu.

Ipak, uspjela je zadržati svoju privatnost, pa je tako manje poznato da je pjevačica po struci arhitektica i da sa suprugom Milanom Đurićem, koji je također arhitekt, ima dvoje djece, kćer Lenu i sina Nikolu.

Pjevačica je supruga upoznala dok je studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, gdje je on radio kao asistent. Milan se s njom ne pojavljuje u javnosti, a par je poprilično samozatajan i na društvenim mrežama i rijetko dijele privatne obiteljske fotografije.

Konstrakta je u IN magazinu ispričala kako se njihova djeca nose s njezinom slavom.

"Možda čak bolje i od nas roditelja u kući. Događa se da mi od njih učimo kako se trebamo postaviti prema nekim situacijama. Njih možda tišti to što je sada dosta prijatelja oko njih, možda malo više nego ranije, pa im nije jasno zbog čega je to'', rekla je pjevačica.

Pogledaji ovo Konstrakta i Gibonni - 2 Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči prelijepa Gibonnijeva balada kad je otpjeva Konstrakta: ''Ništa me već dugo nije ovako iznenadilo...''

O majčinstvu je jednom prilikom progovorila i za srpske medije.

"U dosadašnjem skromnom iskustvu bilo je situacija u kojima sam se pitala – je li ovo njegov/njezin karakter ili faza? Jesam li pogrešno reagirala, a da nisam razumjela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno ukrivo, pokvarila sam nešto? A taj se strah prenosi na djecu, utječe na njihovo samopouzdanje", rekla je pjevačica onda za portal Budi keva.

"Jer djeca nisu strana bića s drugog planeta, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi uobličiti i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta", komentirala je.

Pogledaji ovo Konstrakta Celebrity Pogledajte staru fotku Konstrakte koja kruži društvenim mrežama, pratitelji zapeli za jedan detalj: ''Barem nema silne operacije...''

Uz samostalnu karijeru, Konstrakta je od 2007. godine dio benda Zemlja Gruva, a za svoje je umjetničko ime jednom prilikom rekla da ono znači racionalno i emotivno u jednom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaarija Baby Lasagna na Dori 2024 Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene