Ima se, može se!

Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

Anant Ambani i Radhiki Mercgant Anant Ambani i Radhiki Mercgant Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 5 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 6 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 8 +0 Anant Ambani i Radhiki Mercgant Galerija

Nekoliko dana nas dijeli od predsvadbene svečanosti vjenčanja Ananta Ambanija i Radhike Merchant, sina najbogatijeg Indijca Mukesha Ambanija.

Anant Ambani ovih je dana jedan od najpopularnijih Indijaca u svijetu i to zahvaljujući svadbenom slavlju koje njemu i zaručnici Radhiki Merchant, priprema njegov otac, jedan od najbogatijih ljudi u Indiji i tajkun Mukesh Ambani.

Službena ceremonija vjenčanja bit će održana u srpnju, no predsvadbeno slavlje počinje već kroz nekoliko dana, a na njemu će biti nazočne neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda. Goste će zabavljati pjevačica Rihanna koja je prema pisanju stranih medija već stigla u Indiju, kao i iluzionist David Blain, a bit će održana u Jamnagaru, gradu u zapadnoj Indiji.

Osim Rihanne i Blaina, na popisu uzvanika nalaze se Bill Gates, indijski milijarder Gautam Adani, glumačke zvijezde Bollywooda poput Shaha Rukha Khana i Salmana Khana, izvršni direktor Disneyja Bob Iger, Mark Zuckerberg, Hillary Clinton, članovi butanske kraljevske obitelji i drugi.

Ovakve svadbe su mi:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Oni i ostali uzvanici kroz ukupno tri dana će uživati u 500 vrsti jela koje priprema stotinjak kuhara, a dress code je "jungle fever" pa će morati nositi odjeću sa životinjskim uzorcima ili nešto poput havajskih košulja sa cvijećem, ali i onu tradicionalnu indijsku. Na raspologanju će im biti stilisti, a upute o odijevanju dobili su ispisane na čak devet stranica.

Ovo nije prvo vjenčanje koje Mukesh organizira svom djetetu, jer je prije šest godina priredio svadbu kćeri Ishe na kojoj je pjevala Beyonce. Raskošno slavlje održano je na talijanskom jezeru Como, a potom i u Mumbaiju te Radžastanu.

Pogledaji ovo Indijsko vjenčanje Ishe Ambani (Foto: Profimedia) Celebrity Vjenčanje od 100 milijuna dolara: Proslava u palači od 27 katova sa 600 gostiju, već im je pjevala i Beyonce

Anant je najmlađe Mukeshovo dijete, inače vlasnika kompanije Reliance Industries, koji ima interese u telekomunikacijama, nafti i plinu, kao i maloprodajnim i financijskim ulsugama. Prema Forbesu njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko vrtoglavih 116 milijardi dolara.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Marko i Martin Purišić +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna podijelio prvu fotografiju nakon pobjede na Dori, na njoj pozira s njemu najvažnijom osobom: "Jedna strašno emotivna slika"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić +2 Rada Vasić - 2 Celebrity Reality miljenica javila se iz bolnice, zbog teške situacije u suzama je molila pomoć, a evo kako je sada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene