Kako se vama sviđa?

Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

Rihanna - 16 Rihanna - 16 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 14 Rihanna - 12 Rihanna - 11 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 5 Rihanna - 15 Rihanna - 13 Rihanna - 9 Rihanna - 7 +20 Rihanna - 8 Galerija

Pjevačica Rihanna na novim fotografijama paparazza iznenadila je svoje pratitelje, svoju crnu kosu ofarbala je u svijetliju nijansu, evo kako izgleda.

Pjevačica Rihanna oduvijek je voljela eksperimentirati sa svojom kosom pa su se tako kroz njenu karijeru mijenjale kratke i duge frizure, kovrčave i ravne, a nekoliko puta bila je i crvena, plava i smeđa.

U posljednje vrijeme imala je crnu kosu koju je većinom nosila u afričkim pletenicama, a sad je sve iznenadila novim imidžem.

Paparazzi su je uhvatili u izlasku na večeru u Santa Monici, a Riri je imala svijetlo smeđu nijansu kose. Njenim pratiteljima novi imidž se itekako svidio, a brojni su na internetu već komentirali kako je ovime nesvjesno pokrenula novi trend.

A kako sada izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Rihanna je ove godine rodila sina, a prvog sina ona i partner reper ASAP Rocky dobili su prošle godine. Rihanna i Rocky započeli su vezu 2020. godine, nakon dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene suradnje, a šuškalo se i da su stali pred oltar, no oni to još nisu potvrdili.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pratiteljima je otkrila jednu tajnu u kojoj prste ima i Škoro, evo o čemu je riječ!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 2 +24 Simona Mijoković - 1 Celebrity Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene