Poznati detalji

Rihanna je rodila drugo dijete, tu je vijest dugo tajila, no sada je otkriven i spol bebe!

Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna - 5 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 5 Rihanna - 7 Rihanna - 2 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 1 +21 Rihanna - 1 Galerija

Rihanna je početkom mjeseca rodila drugo dijete koje je dobila s AAP-om Rockyjem.

Slavna pjevačica Rihanna i njezin partner, reper A$AP Rocky, dobili su drugo dijete, a prema pisanju TMZ-a, na svijet je došao još jedan dječak.

Njima bliski izvori otkrili su kako je maleni rođen 3. kolovoza u Los Angelesu te da mu ime počinje sa slovom "R", no cijelo nisu htjeli otkriti. 36-godišnja Rihanna se u javnosti posljednji put pojavila u lipnju i tada je još imala poveći trudnički trbuh.

Vijest o drugoj trudnoći pjevačica je objavila u veljači ove godine, i to tijekom svojeg spektakularnog nastupa na poluvremenu Super Bowla.

Par je svog prvog sina kojeg su nazvali RZA Athelston Mayers dobio prije godinu dana, a njegovo je ime također dugo skrivala od svih. Rihanna i Rocky započeli su vezu 2020. godine, nakon dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene suradnje, a šuškalo se i da su stali pred oltar, no oni to još nisu potvrdili.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 16 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 15 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 14 +27 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 Celebrity David Beckham s obitelji stigao u Hrvatsku, pogledajte prve fotografije s destinacije koju su si izabrali za odmor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene