Ne mogu bez Lijepe Naše!

David Beckham s obitelji stigao u Hrvatsku, pogledajte prve fotografije s destinacije koju su si izabrali za odmor!

David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj Bozo Radic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 16 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 15 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 14 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 13 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 11 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 10 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 9 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 5 +21 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 4 Galerija

David i Victoria Beckham i ove su godine za ljetni odmor odabrali Hrvatsku, a snimljeni su pri dolasku na otok Lopud.

Umirovljeni britanski nogometaš David Beckham stigao je na odmor u Hrvatsku i to u društvu supruge Victorije i njihove djece, s kojima se iskrcao na otoku Lopudu.

Slavna obitelj snimljena je pri dolasku, a čini se kako ih je naš otok toliko oduševio prošle godine da su se poželjeli vratiti, a fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Beckhamovi su tada bili smješteni u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg su se nalazili i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira.

Luksuzni kompleks u kojem su boravili smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luskuznog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Cassidy - 8 Kate Cassidy - 7 Kate Cassidy - 6 Kate Cassidy - 4 +27 Kate Cassidy - 2 Celebrity Djevojka popularnog pjevača žurila se u izlazak s prijateljicama, a bujni dekolte pokazao je više no što je očekivala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene