seksi mama!

Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Rihanna Rihanna Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna i ASAP Rocky Rihanna - 3 Rihanna - 4 Rihanna - 5 Rihanna - 6 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna - 2 +15 Rihanna - 3 Galerija

Rihanna je objavila niz svojih golišavih fotografija kojima je predstavila novu kolekciju svojeg brenda donjeg rublja Savage X Fenty.

Glazbena zvijezda Rihanna (35) u sretnom je iščekivanju svojeg drugog djeteta, a ni u visokoj trudnoći ne staje s poslom.

Tako je sada na Instagramu promovirala novu kolekciju svojeg brenda donjeg rublja Savage X Fenty i to fotografijama na kojima pozira u grudnjaku i tangama.

Osim povećeg trudničkog trbuha, pjevačica je ponosno pokazala i svoje raskošne obline, a posebnu pažnju ukrala je njezina tetovaža na stražnjici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je svoj brend donjeg rublja osnovala 2018. godine, a otpočetka je shvatila i da je samoj sebi najbolja reklama, pa je pozirala i za svaku dosadašnju kampanju.

Inače, pjevačica je nedavno proslavila prvi rođendan svojeg sina, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno se doznalo da ga je nazvala RZA Athelston Mayers.

Sinčića je dobila s reperom ASAP Rockyjem, s kojim sada čeka i drugo dijete. Rihanna i Rocky započeli su vezu 2020. godine, nakon dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene suradnje, a šuškalo se i da su stali pred oltar, no oni to još nisu potvrdili.

Vijest o drugoj trudnoći pjevačica je objavila u veljači ove godine, i to tijekom svojeg spektakularnog nastupa na poluvremenu Super Bowla.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +18 Claudia Rivier Zanimljivosti Bujna Slavonka koja više i ne zna točnu veličinu košarice svog grudnjaka, zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 2 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 4 +25 Antonija Stupar Jurkin - 1 Celebrity Lijepa Hrvatica posljednjih se godina povukla iz javnosti, a sada je počastila prizorima koje su njezini vjerni obožavatelji jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene