Prije 20 godina

Pogledajte staru fotku Konstrakte koja kruži društvenim mrežama, pratitelji zapeli za jedan detalj: ''Barem nema silne operacije...''

Konstrakta Konstrakta Konstrakta/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta u Tvornici kulture Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 Konstrakta u Tvornici kulture - 4 Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta +21 Konstrakta Galerija

Društvenim mrežama širi se stara fotografija Konstrakte, pratitelji su primijetili da se gotovo ništa nije promijenila.

Društvenim mrežama počela se širiti stara fotografije Konstrakte koja ja ove godine predstavljala Srbiju na Euroviziji.

Pogledaj i ovo Konstrakta i Magnifico Super iskustvo! Poslušajte kako zvuči glazbena čarolija Konstrakte i poznatog glazbenika iz regije, udružili su snage zbog hit-filma!

Od fotografije je prošlo 20 godina, napisao je autor u opisu, a u komentarima su se pratitelji osvrnuli na neke detalje na svom licu koje nije promijenila za razliku od kose koja je tada bila plava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

''Nije se promijenila, ali mogla je skinuti taj, najvjerojatnije dobročudni madež s lica... Ožiljak bi bio neprimjetan, a ona mnogo drugačijeg izgleda. Mada, nije naše da se miješamo... Možda joj je to imidž... Nije važno, ali....'', napisala je jedna pratiteljica.

''Svaka čast, barem nema napućena usta i silne plastične operacije'', napisala je druga.

''Bila je ljepša, puno ljepša'', ''Ma slatkica'', ''Super joj stoji plava'', pisali su ostali.

Inače, Konstrakta je na Eurosongu završila na visokom petom mjestu, a upisala se i u povijest natjecanja kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, koji je usto kombinirala i sa srpskim.

Svojom neobičnom pjesmom i nastupom osvojila je svijet, a mnogi još i danas pjevuše stihove pjesme ''In corpore sano''.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati MasterChefa - 2 Kandidati MasterChefa - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 27 +27 Maja Jalšovec, MasterChef - 26 Celebrity Pogledajte kako su kandidati MasterChefa provodili slobodno vrijeme nakon kuhanja: ''Stvorili smo svoj mali svemir''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 1 +25 Martina Tomčić - 4 Celebrity Martina Tomčić pokazala čarobno mjesto na kojem provodi praznike, a otkrila i tko joj pravi društvo: "Grlim svaki trenutak!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene