Nevjerojatno!

Fotografija o kojoj svi bruje: Ako ste odmah pomislili da je ovo Konstrakta, grdno ste se prevarili!

Konstraktina dvojnica Konstraktina dvojnica Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta dvojnica Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Konstrakta - 7 Konstrakta - 9 Konstrakta - 8 Konstrakta - 5 Konstrakta - 6 Konstrakta - 4 +18 Konstrakta - 3 Galerija

Konstrakta je stekla obožavatelje diljem Europe, a upravo joj je ta popularnost omogućila da otkrije i svoju dvojnicu koja živi u Sloveniji.

O nastupu i visokom plasmanu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu Ane Đurić Konstrakte ne prestaje se pričati, a sada je pozornost privukla njezina dvojnica.

Pogledaj i ovo Konstrakta i Magnifico Super iskustvo! Poslušajte kako zvuči glazbena čarolija Konstrakte i poznatog glazbenika iz regije, udružili su snage zbog hit-filma!

Naime, kako je Konstrakta stekla obožavatelje diljem Europe, pronašli su ženu koja joj veoma sliči. Imaju istu frizuru, istu boju očiju pa čak identičan oblik i crte lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)

Kako Nova.rs prenosi riječ je o Jerci Legan Cvikl, antropologinji i doktorici znanosti koja se bavi novinarstvom i publicistikom, a živi u Sloveniji.

Nedavno je objavila monografiju "Crna umjetnost" o povijesti slovenskog tiska, a trenutno radi na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. je doktorirala na Fakultetu za društvene znanosti u Kopru.

Inače, Konstrakta je na Eurosongu završila na visokom petom mjestu, a upisala se i u povijest natjecanja kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, koji je usto kombinirala i sa srpskim.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +17 Mladen Grdović Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene