Poslužilo ih i vrijeme

Pogledajte atmosferu u Eurovizijskom selu, fanovi su već počeli pristizati i sprema se velika fešta!

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Duvnjak, novinarka Nove TV Sara Duvnjak s Eurosonga - 1 Sara Duvnjak s Eurosonga - 2 Sara Duvnjak s Eurosonga - 3 Eurovizijsko selo - 4 Eurovizijsko selo - 3 Eurovizijsko selo - 2 Eurovizijsko selo - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +31 Baby Lasagna Galerija

Novinarka Nove TV Sara Duvnjak javila se uoči početka prve polufinalne večeri Eurosonga, evo kakva je atmosfera u Eurovizijskom selu gdje se skupljaju fanovi.

Velika fešta sprema se večeras u švedskom Malmöu. Održava se prva polufinalna večer Eurosonga, a nastupit će i hrvatski predstavnik Baby Lasagna koji je prema kladionicama prvi favorit natjecanja.

Pogledaji ovo Poznati dali podršku Baby Lasagni uoči Eurosonga - 1 Celebrity Domaće zvijezde poslale poruke potpore Baby Lasagni, pogledajte njihove objave na društvenim mrežama!

Danas je uputio poruku svim svojim navijačima.

''Ja nemam osjećaj kao da je polufinale, meni je sve oke, normalno jedva čekam. Fokusiran sam na nastup i ne mogu si zamišljati kako je bilo na Dori. Fokusiran sam da upamtim korake, točan ton i samo o tome razmišljam'', rekao je danas na odlasku u Arenu gdje se održava natjecanje.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Evo što je Baby Lasagna odgovorio kada su ga pitali o pobjedi na Eurosongu: ''Jer na kraju života...''

A posljednje pripreme za nastup prati naša Sara Duvnjak koja se javila s najnovijim informacijama iz Eurovizijskoj sela gdje se skupljaju fanovi.

''Vrijeme kao da je znalo da je danas prva polufinalna večer, proteklih dana ovdje je bilo hladno i puhao je vjetar, a danas je sunčano i toplo, pravo ljeto vrijeme. Sreli smo puno stranaca, svi znaju za Baby Lasagnu, nose naše zastave i svi se iduće godine nadaju doći na Eurosong u Hrvatsku'', rekla je Sara.

''Slogan Eurovizije je ''United by music'' i zaista se osjeti ta energija, nema natjecateljske vatre, svi znaju sve pjesme, svi pjevaju sve pjesme i naš Lasagna je doista veliki favorit.''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Evo kako Hrvatska stoji na kladionicama za Eurosong na dan prvog polufinala, stanje se promijenilo preko noći!

Do početka Eurovizije dijeli nas još malo, a sve detaljnije informacije možete pogledati OVDJE.

Ove godine izmijenjena su i neka pravila glasovanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja +25 Antonija Šola Celebrity Našu uplakanu pjevačicu dečko je morao tješiti zagrljajima i poljupcima, emotivni trenuci zabilježeni su i na snimci

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David i Dove Cameron - 12 Damiano David i Dove Cameron - 2 Damiano David i Dove Cameron - 8 Damiano David i Dove Cameron - 4 +26 Damiano David i Dove Cameron - 3 Celebrity Sjećate se fatalnog Talijana kojem je pobjeda na Euroviziji donijela svjetsku slavu? Evo gdje se zabavlja četiri godine kasnije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene