bilo je to 2007.!

Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Jakov Prkic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Petar Grašo, Jelena Rozga i Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Galerija

Pojavile su se fotografije Tončija Huljća iz 2007. godine, kada se našao u problemima, a tada nije mogao ni sanjati da će mu prijatelj Petar Grašo postati zet.

Splitski glazbenik, tekstopisac i producent Tonči Huljić 2007. godine optužen je za plagijat, a sada su njegove fotografije sa suda isplivale iz prošlosti.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Otkrio nepoznate detalje Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Huljić je tada osuđen na novčanu kaznu od 110.669 kuna zbog plagijata pjesme "Dalmatinke male" autora Ivice Bašića za Minein hit "Da me 'oće Stipe".

U to vrijeme imao je 45 godina, što je manje nego što danas ima njegov zet Petar Grašo, kojemu je 47.

Tonči i Grašo već su tada bili bliski prijatelji i te su godine zajedno snimljeni na sprovodu Đorđa Novkovića, a Petru je tada bila 31 godina.

Njihovu fotografiju iz 2007. pogledajte u galeriji, a iskopali smo i dvije iz iste godine na kojima Tonči pozira s kćeri Hanom Huljić, kojoj je tada bilo samo 16 godina te nije mogao ni slutiti da će se kasnije udati za njegova prijatelja Grašu.

Podsjetimo, Petar i Hana vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju prošle godine dobili su kćerkicu Albu, kojom se posebno ponosi djed Tonči.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros Jasmin Stavros +19 Jasmin Stavros Celebrity Iz bolnice podijelili novosti o zdravstvenom stanju Jasmina Stavrosa: ''Nastavlja terapiju kod nas, jako je optimističan...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 7 Ivica Kovačević za In Magazin - 4 +20 Ivica Kovačević za In Magazin - 3 inMagazin Sjećate se našeg poznatog voditelja Ivice Kovačevića? Život mu se 2007. u potpunosti promijenio, a više se tako i ne zove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene