Ma skroz drugačija

Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tonci Plazibat/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 3 +20 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 2 Galerija

Zrinka Cvitešić je 2009. godine nosila kratku kosu, a kako je izgledala podsjetile su nas fotografije snimljene u tom razdoblju.

Naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić poznata je po svom zaštitnom znaku, bujnoj, kovrčavoj i tamnoj kosi i to je frizura koju već godinama nosi, no sada su se pojavile njezine fotografije kada je imala potpuno drugačiji imidž.

Riječ je o Zrinkinim fotografijama za koje je pozirala davne 2009. godine, a na kojima nosi kratku dječačku frizuru i kosa je puno svjetlija.

Kako vam sviđa Zrinkina kratka frizura iz 2009.?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Zrinka već godinama živi i radi u Londonu, a jedna od posljednjih zapaženih uloga koje je snimila bila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Pogledaji ovo Zrinka Cvitešić - 4 inMagazin Zrinka Cvitešić zablistala na prestižnom događaju u Ateni: ''Posebno mi je što ja rastem u svemu ovome!''

Od 2014. godine je u vezi s našim bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom, a par detalje privatnog života ne voli otkrivati u javnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a i Niko iza sebe ima brak sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio i kćer Loru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Zdravko Čolić - 2 Lepa Brena i Zdravko Čolić - 4 Lepa Brena i Zdravko Čolić - 1 Lepa Brena +25 Lepa Brena - 2 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene