prije 14 godina

Bivši Vatreni i supruga slave godišnjicu braka, prisjetite se kako je izgledalo jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja!

Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Grgo Jelavić/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Fotoreporteri snimaju vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Vjenčanje Darija Srne i Mirele Forić, 2010. godina Darijo Srna i Mirela Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Srna - 2 +21 Darijo Srna i Mirela Srna - 3 Galerija

Darijo Srna i njegova supruga Mirela Forić Srna izrekli su sudbonosno "da" prije točno 14 godina, a imali su jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja.

Naš bivši nogometni reprezentativac i kapetan Vatrenih Darijo Srna i njegova supruga, poduzetnica Mirela Forić Srna u sretnom su braku već 14 godina.

Upoznali su se 2005. godine sasvim slučajno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bugarskoj.

Sudbonosno "da" izrekli su nakon pet godina veze, 16. svibnja 2010. i imali su jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja.

Bračne zavijete izmijenili su u dubrovačkoj vili Agava, pred 60-ak uzvanika, među kojima su bili članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji, a kumovi su im bili Dario Zahora i Ana Tomić.

Mirela je nosila vjenčanicu američke dizajnerice Caroline Herrere, dok se Dario vjenčao u odijelu talijanskog modnog dvojica Dolce&Gabbane.

Vjenčanje je bilo zatvoreno za medije, no fotoreporteri su uspjeli zabilježiti nekoliko kadrova, doduše, s dosta velike udaljenosti, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Svadbeno slavlje organizirali u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić.

Iste godine kada su stali pred oltar dobili su svoje prvo dijete, kćer Kasju, a pet godina kasnije dobili su i sina Karla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darijo Srna (@darijosrna)

Samozatajni par tijekom godina rijetko smo imali priliku vidjeti u javnosti, a gdje god se zajedno pojave, uvijek privuku veliku pažnju.

Pogledaji ovo Mirela Forić Srna i Tom Cruise Celebrity Poznata Hrvatica u društvu princa Williama i Toma Cruisea: Pohvalila se zajedničkom fotografijom, a s jednim od njih je i zaplesala!

Pogledaji ovo Darijo Srna Celebrity Pogledajte kako su Darijo Srna i njegova supruga reagirali na pozdrave navijača u Osijeku, privukli su veliku pažnju!

Pogledaji ovo Darijo Srna i Mirela Srna Celebrity Darijo Srna i njegova lijepa supruga zajedno su već 18 godina, a njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +12 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović kopirala Kate Middleton, a svi su gledali i u mladu zastupnicu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Piton Claudie Rivier Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka o čijim bujnim oblinama pišu svjetski mediji pokazala pitona koji joj gmiže po dnevnoj sobi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene