proslavile je raskošne obline

Slavonka o čijim bujnim oblinama pišu svjetski mediji pokazala pitona koji joj gmiže po dnevnoj sobi

Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Piton Claudie Rivier Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +20 Claudia Rivier - 2 Galerija

Claudia Rivier svojim izgledom često privlači pozornost, a sada je na svom profilu na Instagramu objavila burmanskog pitona.

Slavonka Claudia Rivier, o čijim su oblinama pisali čak i svjetski mediji, na društvenim je mrežama pokazala neobičnog kućnog ljubimca kojeg posjeduje - riječ je ni manje ni više već o pitonu. 

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju koju je zabilježila dok je gmizao u dnevnom boravku, a pitona je i ranije pokazivala svojim pratiteljima. 

Biste li vi ikada držali pitona u kući?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Slavonku kojoj se čudi cijeli svijet ni hladnoća nije spriječila da pokaže svoju raskoš, a nemojte da vas zavaraju njezini zimski dodaci!

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih. I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Slavonka čijim se oblinama čudi cijeli svijet nanizala seksi kostime, a nijedan nije uspio prekriti njezinu raskoš!

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Navijačko izdanje bujne Slavonke jedno je od najgolišavijih koje smo vidjeli, samo malo toga ostalo je skriveno od pogleda!

Kako izgleda njezin suprug, s kojim se vjenčala u Međugorju, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Rozga Severina i Jelena Rozga Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 2 +26 Jelena Rozga i Severina - 3 Celebrity I dalje mislite da su u estradnom sukobu? Jelena Rozga jednim potezom ušutkala fanove i dala naslutiti u kakvim je odnosima sa Severinom

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Will Ferrel - 1 Will Ferrel - 2 Will Ferrel - 3 Will Ferrel - 4 +8 Will Ferrel - 5 Celebrity Holivudski glumac osobno je došao na Eurosong i uživao u spektaklu, a za oko mu je posebno zapeo i nastup Baby Lasagne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene