vječno rivalstvo

I dalje mislite da su u estradnom sukobu? Jelena Rozga jednim potezom ušutkala fanove i dala naslutiti u kakvim je odnosima sa Severinom

Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 1 Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Rozga Severina i Jelena Rozga Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 2 Jelena Rozga i Severina - 3 Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 2 Jelena Rozga i Severina - 3 Jelena Rozga i Severina - 5 Severina - 2 +20 Severina - 1 Galerija

Obožavatelji često Severinu i Jelenu Rozgu nazivaju estradnim rivalkama, a sada je Jelena napravila potez koji naslućuje da to možda ipak nije tako.

Mnogi i danas misle kako naše najpoznatije pjevačice Severina i Jelena Rozga nisu u dobrim odnosima te smatraju da bi bio pravi sudar titana kada bi se ponovo našle zajedno na pozornici.

Sada je Rozga jednim potezom ušutkala obožavatelje koji su njih dvije često uspoređivali i mjerili veća postignuća na estradi. 

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

Naime, Jelena je lajkala objavu u kojoj Severina poziva građane Eropske unije da potpišu peticiju za prava pobačaja.

Inače, njihov posljednji zajednički nastup odrađen je 2011. godine, a Severina je tada bila gost na Rozginom koncertu u Spaladium Areni.

"Ona je slatka. Drago mi je zbog nje i općenito zbog posla, ali prvenstveno zbog nje. Ima dobre pjesme", rekla je Seve na spomenutom koncertu. 

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Celebrity Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Podsjetimo, mlada Jelena Rozga 2008. godine također je podržala Severinu na njezinoj promociji albuma ''Zdravo Marijo''.

Severina je taj događaj osmislila kao vjenčanje, a među djeverušama se našla i sama Rozga.

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Sevka svog svirača ogrnula s čipkom pa poručila: "Ovo će biti dobra noć, predosjećam!"

Tih su se godina Severina i Jele družile, ali nakon što je Rozga krenula u solo karijeru i počela izbacivati hitove, dvije velike splitske zvijezde su se krenule razilaziti.

Sevka i Jele godinama su šutjele o tome što se točno među njima dogodilo. Međutim, mnogi su tvrdili kako su pjevačice jedna drugoj gostovale na koncertima u međuvremenu te da se ne mrze, ali da si nisu ni najbolje prijateljice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević Ana Bučević - 5 Ana Bučević - 4 Ana Bučević - 3 +25 Ana Bučević - 2 Celebrity Splitska motivacijska govornica bez problema je rasprodala Vortex krstarenje kojem je povećala cijenu, evo o kojoj je cifri riječ!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 3 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 2 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 1 Lana Klingor Mihić - 1 +31 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić emotivnu objavu posvetila suprugu: "Još uvijek te volim više od sebe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene