''uvijek je lijepo...''

Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Jelena Rozga Jelena Rozga Screenshot 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Ivan Huljić - 2 Ivan Huljić - 1 Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Jelena Rozga u Skoplju +5 Jelena Rozga u Skoplju Galerija

Jelena Rozga objavila je novi spot za svoju dugoočekivanu pjesmu ''Od čega sam ja'', a potpisuje ju Ivan Huljić.

Jelena Rozga predstavila je spot za dugoočekivanu pjesmu ''Od čega sam ja''.

Pogledaji ovo In Magazin: Jelena Rozga - 2 inMagazin Jelena Rozga nikad nije bila poslovno i privatno sretnija: ''Bitno da se vidi sjaj u očima''

Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Budući da si Jelena i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pjesma ''Od čega sam ja'' savršeno se uklapa u takvu životnu filozofiju, što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva tijekom kojih su se zasigurno dobro upoznali. Upravo ovom suradnjom i njihov je odnos dobio novu dimenziju.

''Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota, koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije svoje publike, ipak je njihov sud najvažniji'', uzbuđena je Jelena.

Pogledaji ovo Jelena Rozga Clubzone U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Spot za pjesmu ''Od čega sam ja'' potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju ''Minut srca mog''.

Sviđa li vam se nova Jelenina pjesma?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, prije desetak godina šuškalo se da su Jelena i 11 godina mlađi Ivan u ljubavnoj vezi. Tada se pisalo da su nerazdvojni i da Ivan često posjećuje Jelenu u njezinu stanu u Splitu, no Rozga je brzo stala na kraj nagađanjima.

"Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji, netko nas je snimio dok smo se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pozornost. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne iziđe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi", komentirala je u to vrijeme IN magazin.

Rozga je bliska s obitelji Huljić još otkako je 1996. postala pjevačica grupe Magazin, u kojoj je pjevala do 2006. godine, pa Ivana i njegovu sestru Hanu zna odmalena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William - 7 Princ William - 3 Princ William - 2 +27 Princ William - 1 Celebrity Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene