''ovo je početak novog života''

Splitska motivacijska govornica bez problema je rasprodala Vortex krstarenje kojem je povećala cijenu, evo o kojoj je cifri riječ!

Ana Bučević Ana Bučević Safari duha/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević Ana Bučević - 5 Ana Bučević - 4 Ana Bučević - 3 Ana Bučević - 2 Ana Bučević - 1 Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević +19 Nada Bučević Galerija

Ana Bučević rasprodala je još jedno Vortex krstarenje, ali ove godine cijena je porasla u odnosu na prošlu godinu.

Poznato je da naša najpoznatija motivacijska govornica Ana Bučević često održava seminare, webinare i radionice na različite teme, u svrhu poboljšanja života i kreiranja vlastite realnosti. 

Ovog ljeta rasprodala je još jedno Vortex krstarenje, ali s obzirom na globalno povećanje cijena, vožnja kruzerom isto je poskupila. 

Pogledaji ovo Ana i Nada Bučević Celebrity Poznate splitske blizanke privukle su pozornost u rijetkom zajedničkom izlasku, tvrde i da imaju telepatsku vezu: "Osjetila sam sestrine trudove!"

Iznos krstarenja je sada 2850 eura za tjedan dana, a prije dvije godine cijena je bila 2400 eura za osam dana. 

Iz vaše percepcije, misite li da je Vortex ljetovanje skupo?

  • Da, ne vidim što je toliko skupo.
  • Ne, tko ima, priuštit će si.

Ukupno glasova:

"Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj kruzer. U kombinaciji sa ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom", piše na službenim stranicama.

Pogledaji ovo Ana Bučević i Marko Nikolić Celebrity Splitska motivacijska govornica pronašla je treću sreću s muškarcem o kakvom je sanjala: "Htjela sam da bude Srbin i glazbenik"

Ana je svojevremeno u jednom Youtube videu progovorila na negativne komentare o cijenama krstarenja. Istaknula je da bez obzira na sve što ljudi pišu, ona i dalje rasproda kruzer te da je relativan pojam to da li je nešto skupo ili jeftino, zavisi od toga koliko čovjek zarađuje, kao i koliko si može priuštiti razne poslastice kao što je ovaj luksuzni kruzer.

Pogledaji ovo Anđa Marić Celebrity Anđa Marić u posljednjem izlasku nije skidala osmijeh s lica, evo tko je za to zaslužan: "Ja sam ti zauvijek zahvalna!"

Ana također svim ljubiteljima duhovne obnove i meditacije nudi i Vortex ljetovanje u iznosu od 1500 eura, skoro upola jeftinije od krstarenja. 

"Vjerujemo da će mnogima ovo ljetovanje biti ne samo prilika za odmor i punjenje baterija, nego i svojevrsni novi početak života kakvog ste zamislili, a mi znamo da možete i ostvariti", stoji na službenim stranicama.

Inače, Ana je u braku sa srpskim glazbenikom Markom Nikolićem.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 3 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 2 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 1 Lana Klingor Mihić - 1 +31 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić emotivnu objavu posvetila suprugu: "Još uvijek te volim više od sebe..."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +29 Baby Lasagna nekad - 4 Celebrity Pa kakva je ovo ludnica! I drugi koncert Baby Lasagne je rasprodan, ulaznice opet nestale u nekoliko minuta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene