"Bilo je bajkovito"

Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier +24 Claudia Rivier - 1 Galerija

Claudia Rivier otkrila je da je sretno udana i to već posljednje četiri godine te da je supruga upoznala na putovanju u Sarajevu.

Claudia Rivier poznata i pod nadimkom bujna Slavonka poznata je po svojim provokativnim i seksepilnim fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 1,1 miljun obožavatelja od kojih dobiva i brojne bračne ponude, no sada je otkrila kako je ona zapravo već godinama u sretnom braku.

28-godišnja Claudia svog je godinu dana starijeg supruga upoznala na jednom putovanju u Sarajevo 2018. godine, a dvije godine kasnije par se vjenčao. Raskošna svadba održana je u Međugorju, odakle je i suprug kojem zasad nije htjela otkriti ime.

Njegove fotografije pogledajte OVDJE.

"Ne krijem da je poprilična stigma stvorena oko udaje Claudie Rivier u središte kršćanske religije. Vjenčanje je bilo u žaru korone, ali je bilo poprilično veliko i bajkovito, iako je policijski sat stupao na snagu od 23 sata. Dan danas pričam budućim mladenkama da je najbolje organizaciju vjenčanja prepustiti starijima i da bi ja mogla još sto puta ovo sve ponoviti i udati se", izjavila je Claudia za 24 sata.

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

Ime supruga nije navela, kako ga ne bi zatrpale poruke obožavateljica, ali otkrila je da je on diplomirani kriminalist i direktor.

Claudia je supruga upoznala na putovanja, a iako je u to vrijeme bila u vezi s drugim muškarcem, odmah je znala kako je on njezina srodna duša.

"Bila sam tada u dugoj vezi, ali kada sam ga ugledala, znala sam da je to muškarac mog života. On se mjesec dana nakon toga preselio u Zagreb iz Međugorja, dao otkaz i otišao srcem za ljubavlju", ispričala je.

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 1 Celebrity Bujna Slavonka pokazala je da vješto vlada kulinarskim vještinama, ali u fokusu njene fotke ipak je bilo nešto drugo

Claudia je inače u vrlo kratkom roku stekla ogromnu popularnost na Instagramu i to zbog svojih bujnih oblina.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Marisa Rodriguez - 9 Alejandra Marisa Rodriguez - 7 Alejandra Marisa Rodriguez - 1 Alejandra Marisa Rodriguez - 2 +8 Alejandra Marisa Rodriguez Zanimljivosti Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Autobus Lepe Brene za turneju - 2 Autobus Lepe Brene za turneju - 1 Autobus Lepe Brene za turneju - 3 Lepa Brena +27 Lepa Brena - 4 Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene