''Ovako ja to...''

Bujna Slavonka pokazala je da vješto vlada kulinarskim vještinama, ali u fokusu njene fotke ipak je bilo nešto drugo

Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 +20 Claudia Rivier - 3 Galerija

Claudia Rivier svojim je pratiteljima na Instagramu pokazala kako pravi tjesteninu, no umjesto tjestenine u prvom planu bile su njene obline.

Slavonka Claudia River, o čijim su oblinama pisali čak i svjetski mediji, javila se na Instagramu te se pohvalila da doma nešto sama radi.

Uz razne debljine trakica, Claudia je pozirala pored tjestenine koju je sama kod kuće razvukla.

''Ovako radim svoju domaću tjesteninu – s ljubavlju'', napisala je u opisu, ali u prvom planu nije bila tjestenina već njene bujne grudi čije je najintimnije dijelove sakrivao nabrani crni grudnjak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +15 Željko i Fani Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić +25 Mia Kovačić Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica kao da nije ni dana ostarjela od početka karijere, a na malim ekranima prisutna je već dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene