slavi rođendan!

Jedna od naših najljepših voditeljica kao da nije ni dana ostarjela od početka karijere, a na malim ekranima prisutna je već dva desetljeća!

Mia Kovačić Mia Kovačić Marko Todorov/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić +19 Mia Kovačić Galerija

Mia Kovačić slavi 41. rođendan, a tom smo se prigodom prisjetili kako je izgledala na početku svoje karijere.

Voditeljica Mia Kovačić jedna je od omiljenih lica Nove TV i na malim ekranima prisutna je već dva desetljeća.

Televizijsku karijeru započela je još za vrijeme studija na Arhitektonskom fakultetu, koji je uspješno i završila, no odabrala je voditeljski posao.

Mia je rođena 15. prosinca 1982. godine i sada je napunila 41 godinu, a još izgleda kao na početku svoje karijere.

Zbog svojeg vitkog stasa i lijepog lica, Mia se u svojim dvadesetima bavila i manekenstvom.

Kovačić posljednjih godina svakodnevno gledamo u IN magazinu, a vodila je i razne druge emisije i showove Nove TV, uključujući i "Ples sa zvijezdama", u kojem je prošle sezone pokazala i svoje plesne vještine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

Zanimljivo je da tijekom svih ovih godina uspješno čuva svoju privatnost podalje od javnosti, a voljela bi da tako i ostane.

"Ja toliko taj privatni život držim za sebe jer je meni nekako najbitnije da sam ja dobro, da sam sretna i zadovoljna i to se onda vidi i na ekranu. Nikad nisam bila od otkrivanja detalja. Ne vidim poantu za to u našim medijima – svašta je u tom prostoru, ne mislim da i moji detalji trebaju biti", kazala nam je jednom prilikom.

Kako je Mia izgledala na početku karijere i koliko se malo od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique +6 Pedro Henrique Celebrity Mladi pjevač srušio se na pozornici usred pjesme i preminuo na licu mjesta, članovi benda pokušali su mu pomoći

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +15 Željko i Fani Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene